Mike så forrykt parkering og blev sur: Fandt på snedig hævn og ventede på lur

26/08/2023 16:05

Henrik R

Viralt
Mike fik et flip, da han så hvordan at bilisten foran ham parkerede.
Mike fik et flip, da han så hvordan at bilisten foran ham parkerede.
Den 49-årige kørende sælger fik nok af de hensynsløse parkeringer, og tog derfor sagen i egen hånd.

Mest læste i dag

"Det er bare ikke rigtigt."

Det var sådan en tanke, der gik gennem hovedet på 49-årige Mike Lyddon, da han skulle forsøge at parkere sin bil ved et supermarked i den engelske by Weybridge. skriver Daily Mail.

Foran ham kørte en rød Land Rover, hvor det åbenbart gik lidt for hurtigt fra tanke til handling. For den røde bil blev nærmest kastet ind og parkeret mellem direkte mellem to familiepladser, hvor der ellers er god plads på hver sin side af bilen.

Det syn blev ganske enkelt for meget for den 49-årige Mike, der glødede af raseri bag rattet.

"Der var masser af pladser, og jeg kunne ganske enkelt ikke forstå, hvordan de kunne parkere på den facon. Det var bare latterligt," siger Mike Lyddon til avisen.

Som kørende sælger af fiskeudstyr bruger Mike utallige timer bag rattet, og kører tit formålsløst rundt på parkeringspladser for at finde en parkeringsplads.

Det var denne ubesindige parkering, der fik Mike til at rase.

Derfor blev den håbløse parkering også dråben, der fik bægeret til at flyde helt over, og som fik den fortørnede sælger til at gribe en blok i handskerummet og skrive en vred seddel til den ubetænksomme bilist.

Efter han havde købt sine varer i supermarkedet, så Mike Lyddon at bilen stadigvæk holdt ubehjælpeligt parkeret, og så fandt han på en snedig måde at få bilistens opmærksomhed.

"Det var ikke meningen, at sedlen skulle være ubehagelig, det var bare lige hvad der kom til mig, da jeg så parkeringen," siger Mike Lyddon, der skrev:

"Stop med at parkere som et pikhoved på den lille seddel," som han derefter gemte i en gul p-bødeholder, som han derefter smækkede i forruden på bilen.

Mike lagde sin seddel ned i en gammel p-bødeholder, som han selv havde fået for at holde for længe. På den måde troede bilisten at en p-vagt havde straffet den vanvittige parkering.

Derefter lagde Mike Lyddon sig på lur, og ventede til at den ubetænksomme bilist kom tilbage. Det var dog en længere indkøbstur, så derfor nåede Mike Lyddon ikke at se bilisten, der med garanti havde fået et chok, da han så den gule p-bøde notits i forruden.

"Jeg ved godt, at jeg er 49-år og burde vide bedre. Men jeg blev der alligevel i 20 minutter og ventede. Men ingen kom, og så kedede jeg mig så meget, at jeg smuttede," siger Mike Lyddon til Daily Mail.