Derfor skal du altid bestille en ekstra burger på McDonald’s

Foto: Polfoto (arkivfoto)

En amerikansk ernæringsekspert anbefaler, at man dropper pomfritterne til fordel for en ekstra burger, når man spiser på McDonald's.

Næste gang du står på McDonald’s og bestiller en menu, skal du måske lige overveje dit valg en ekstra gang.

Det kan nemlig være en god idé at droppe dine pomfritter til fordel for en ekstra burger, lyder rådet fra den amerikanske ernæringsekspert Emily Field. 

Det skriver Business Insider.

Læs også

Ansatte på McDonald's afslører: Sådan snyder vi dig for pomfritter

Emily Field bygger sin teori ud fra tankegangen om et balanceret måltid. Det handler kort fortalt om, at alle måltider skal indeholde tre ting: fedt, kulhydrater og protein. 

Mens man finder alle tre i en burger - kulhydrater i bollen og protein og fedt i kødet - så er der næsten kun fedt og kulhydrater i pomfritterne. Det er desuden proteinen, der giver dig en længere følelse af mæthed.

En hamburger indeholder cirka 13 gram protein, mens en cheeseburger indeholder 16 gram. I en mellem portion pomfritter skulle der være 3,3 gram protein.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Det høje niveau af fedt i pomfritterne vil få dig til at føle en umiddelbar mæthed. Men når dit blodsukker falder, vil du hurtigt komme til at føle dig sulten igen.

Ifølge Emily Field kan det altså fordoble dit indtag af protein, hvis du dropper fritterne for en burger nummer to - afhængig af, hvilken burger, du vælger.

Når du føler dig mæt i længere tid, vil det sandsynligvis også være lettere for dig at holde fingrene fra andre snacks i mellemtiden.

Ansatte afslører: Denne burger skal du aldrig bestille på McDonald's

 

Dagens Gossip