McDonald's har fået en ny milkshake med smag af københavnerstang

29/06/2017 15:00

Ane Sørensen

Forbrug
Foto: Polfoto/McDonalds
Foto: Polfoto/McDonalds
McDonalds har lavet en ny milkshake, som smager af københavnerstang.

Mest læste i dag

Hvis du er helt vild med den klassiske danske is ‘københavnerstang’, så er den her nyhed måske lige noget for dig. 

McDonald’s har nemlig lavet en ny milkshake, som smager af den populære is - en sommerlig blanding af ananas og vanilje.

Fastfoodkæden ville gerne lave en rigtig sommer-milkshake og syntes, at smagen af københavnerstang var et godt bud på netop dette.

- Vi udvikler løbende nye produkter til det danske marked, og der skal selvfølgelig også være en dansk sommer-nyhed på menukortet. Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag, siger Mads Friis, som er kommerciel direktør for whttp://www.dagens.dk/tag/McDonalds Danmark.

Han er sikker på, at den nye milkshake vil blive et hit hos danskerne.

McDonalds oplyser til dagens.dk, at de løbende tester forskellige varianter af milkshake, herunder altså også nogle, som er baseret på populære is. 

Derfor vil de ikke udelukke, at der i fremtiden kan komme milkshakes på deres menukort, som vil være baseret på andre danske is.

Københavnerstangs-milkshaken fås i alle danske McDonald’s-restauranter og kommer i tre forskellige størrelser - lille, mellem og stor. Den koster mellem 22 og 27 kroner.

I første omgang kommer den sommerlige drik dog kun til at være på menukortet i en begrænset periode. Den kan nemlig købes fra i dag og til og med den 15. november.

Medarbejder på McDonald’s er klar til at tage mod bestilling – men pludselig springer han ud af vinduet