Mettes 4-årige datter var klar til at spise risengrød: Ser noget skinne op fra grøden

Ninna Andreasen

397 uger siden

|

03/12/2016
Til alt held opdagede Mettes datter den farlige genstand, inden hun spiste den første skefuld. Nu har moderen klaget til Rema 1000.

Dagens topnyheder

Det er risengrød, der gør ganen blød, sang Nissebanden en gang. Men det var noget nær endt med det stik modsatte for Mette Josefine Catters datter, da hun skulle til at sætte tænderne i en portion risengrød i torsdags.

Den chokerede mor har delt et billede af, hvad datteren fandt i sin grød, på Rema 1000’s Facebook-side. Portionen kom fra en færdigkøbt risengrød i en af Rema 1000’s butikker.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Kære rema1000

I går havde vi købt jeres færdiglavet risengrød. Mine piger havde glæder sig meget, men vi blev noget forskrækket da min datter på 4.5år i sin portion fandt en tegnestift. Hilsen en noget forskrækket mor, som er lettet over at hun ikke nåede at sluge den…!, skriver hun til billedet.

 

- Tak for din henvendelse. Vi er meget glade for at høre fra vores kunder. Først og fremmest vil vi gerne beklage den kedelige oplevelse, du har haft med vores risengrød. Kvaliteten af vores fødevarer er meget vigtig for os og vi følger straks op på sagen, skriver Rema 1000 som svar på hendes billede.

Kæden har ifølge Ekstra Bladet senere forklaret Mette Josefine Catter, at henvendelsen er sendt videre til producenten af risengrøden. 

Tegnestiften er nu sendt til analyse.