Nu kan du købe insekt-snacks i Irma: ‘Sætter krydderi på måltiderne’

Ane Sørensen

367 uger siden

|

05/07/2017
Forbrug
Foto: Coop
Foto: Coop
Irma har lanceret eksotiske snacks, som indeholder mel fra fårekyllinger og buffalo-orme.

Dagens topnyheder

Har du lyst til at sætte tænderne i en energisnack med chokolade, dadler, peanuts og insekter. Så er det her lige en nyhed for dig.

Irma har nemlig lanceret to nye snacks, som udover de mere traditionelle ingredienser også indeholder mel fra spiselige insekter - du kan vælge mellem to varianter.

Det oplyser Coop Danmark i en pressemeddelelse.

Fårekylling
Indeholder økologisk medjool-dadler, chili og mørk chokolade og fårekyllinger, der dufter af popcorn og har dybe komplekse smagsnuancer af umami, der går fint hånd i hånd med den kraftige mørke chokolade og det lille spark af chili. En pakke Dare Squares indeholder mere end 52 fårekyllinger, som er fyldt med proteiner samt nærende fedtstoffer og sunde vitaminer.

Foto: Coop

Buffalo-orme:
Indeholder buffalo-ormemel, økologiske peanuts og medjool-dadler. Smagen af buffalo-orme minder om ristede nødder og komplimenterer perfekt den let saltede peanutbutter og dadlernes naturlige sødme. En pakke Dare Squares indeholder omkring 300 orme, der bidrager med et naturligt højt proteinindhold og sunde, nærende fedtstoffer.

Foto: Coop

Irma lancerer de nye snacks i samarbejde med Malena Sigurgeirsdottir og Jessica Buhl-Nielsen, som står bag det eksotiske tiltag Dare to Eat, der er udsprunget af et ønske om at udvikle en mere bæredygtig madkultur.

Begge varianter kan købes for 35 kroner. Hvis du ikke bor i nærheden af en Irma, kan du bestille dem på på nettet lige her.