Populær burgerkæde åbner med et brag: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Ane Sørensen

371 uger siden

|

29/05/2017
Forbrug
Paris Hilton Foto: Carl's Jr.
Paris Hilton Foto: Carl's Jr.
Onsdag åbner amerikansk burgerkæde en ny restaurant i shoppingcentret Waves. De første 50 kunder, der køber en menu på åbningsdagen, modtager et kuponhæfte.

Dagens topnyheder

Onsdag den 31. maj klokken 11.00 åbner den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. i det københavnske shoppingcenter Waves.

De første 50 gæster i køen, som køber en menu på åbningsdagen, får et kuponhæfte. Hæfterne kan bruges til at indløse en gratis burger om ugen i et år.

Det oplyser Dansk Supermarked Group i en pressemeddelelse.

Foto: Carl's Jr.

Tidligere på måneden åbnede Carls Jr. i Aarhus, hvor flere kunder havde ligget i kø om natten, for at være blandt de første:

- Konkurrencen om de gratis burgere har vist sig at være meget populær, og bliver det lige så vildt som tidligere, vil vi sikkert se de første stille sig i kø allerede om eftermiddagen dagen før, siger restaurantchef Jano Larsen.

Den nye restaurant ligger i forbindelse med Bilka og er kædens niende i Danmark. Restauranten, som har plads til 165 gæster, er nummer to på Sjælland og den første i Københavnsområdet:

- Vi glæder os virkelig til at åbne den første Carl’s Jr. i Københavnsområdet, som samtidig bliver burgerrestaurant nummer to på Sjælland. Der ligger i forvejen en del fastfood-restauranter i og omkring shoppingcentret. Alligevel har Carl’s Jr. været efterspurgt af mange, og derfor er vi også mere end klar til at åbne nu, siger Jano Larsen.

Senere på året åbner burgerkæden restauranter i Rødovre, Sønderborg og Viborg. 

En bizar dille kaldet ‘alien yoga’ spreder sig i øjeblikket blandt unge kvinder. Vilde billeder vækker våde undren og gys på de sociale medier.