Sådan undgår du duggede ruder i bilen - og 6 andre tricks, der redder dit efterår

Efterår. Alene ordet kan få nogle til at hensynke i en mild depression.

Vi har samlet en række tips og tricks, som hjælper dig med at få mørket og de medfølgende gener til at glide lidt nemmere ned.

1. Undgå duggede ruder i bilen
En tidlig efterårsmorgen, hvor det er bælgragende mørkt, bliver ikke just bedre af, at du intet kan se ud af ruderne i bilen. Det kan relativt nemt undgås ved at bruge kattegrus. Se her hvordan.

Har du ikke lige kattegrus ved hånden, kan du også gemme nogle af de små poser, der kommer med friske blomsterbuketter. Se hvordan du gør her.

2. Brug radiatoren rigtigt
Her er der potentielt masser af penge at hente. Mange bruger nemlig radiatoren forkert, og det kan ses på varmeregningen.

3. Gør bilen klar til vinteren
Vinteren står for døren, og den kan være hård ved bilen. Gør dit køretøj klar til de kommende måneder. Se, hvordan du gør, her.

4. Sådan undgår du mus og rotter i hjemmet
Efteråret banker på. Det gør de små udbudne gnavere også, men du kan tage en række forholdsregler. Læs her, hvordan du slipper for, at mus og rotter kommer ind i dit varme hjem.

5. Lav en unik hue af din gamle sweater
Er du træt af de gamle sweatre, du har liggende, men nænner du ikke at smide dem ud?

De kan nemt og bekvemt bruges til at lave en sej vinterhue.

6. Brug efterårets æbler til en lækker dessert
Er du så heldig både at være ejer af en have og et æbletræ, men ikke være klar over, hvad du skal stille op med al frugten?

Du kan trække niveauet af hygge op med denne lækre opskrift.

7. Bekæmp efterårets snue under dynen (med kæresten)
Et forskningsstudie fra sidste år viste, at sex har flere gode bivirkninger på helbreddet. Blandt andet reducerer sex to gange om ugen risikoen for at blive forkølet - og også deprimeret.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip