Supermarked vil lade dig handle uden ansatte

Foto: Ty Stange / Ritzau Scanpix

Nu kan du inden længe handle ind uden at der er ansatte i butikken.

Hvis du gerne vil handle ind mellem 05-07 og 21-22 i Dagli’Brugsen, så kan det snart være mulligt.

Coop oplyser i en pressemeddelelse, at Coop-medlemmer vil have mulighed for at prøve den nye testordning i det begrænset timeantali Dagli’Brugsen i Sengeløse.

Læs også

DMI melder ud: Så kom sneen

På sigt forventer man at det vil være muligt at handle i alle timerne uden for butikkens bemandede åbningstid.

”I 1949 åbnede vi Danmarks første selvbetjeningsbutik. I begyndelsen var kunderne, der var vant til at blive betjent af medarbejdere bag en disk, skeptiske. Det vil man nok også være her. Men den nye teknologi vil være med til at gøre hverdagen nemmere for mange forbrugere i fremtiden,” siger Coops adm. direktør Kræn Østergård Nielsen.

Marie Beck-Tange, der er kædedirektør i Dagli’Brugsen, tilføjer:

“I Dagli´Brugsens nye strategi er et centralt element, at vi skal bidrage til, at lokalsamfundet er et godt sted at bo. Denne nye digitale mulighed er en af måderne,”

Hvordan det rent praktisk vil foregå med at komme ind og ud af butikken, betale mm., kan du læse herunder:

  1. Medlemmerne af Coop scanner en QR-kode ved indgangen med deres Coop App, så tændes lyset i butikken, døren går op og forhæng for kølemontre går til side.

  2. Herefter går de ind, scanner de varer, de ønsker at købe med deres telefon og lægger dem direkte ned i deres indkøbsnet.

  3. De betaler ved med deres Coop App, præcis som de gør i dag med Scan & Betal, ved at scanne QR-kode ved udgangen. Derefter går døren op og de kan forlade butikken med deres varer.

Læs også

Parken og 3 indgår stort partnerskab

 

 

Dagens Gossip