180 graders vending: Gift ved Første Blik-deltager skal være med i Ex on The Beach

I den kommende sæson af Ex on the Beach, vil der være deltagelse af Michael Sommer fra 'Gift ved Første Blik' Foto: Shutterstock.com

Når sæson fire af realityprogrammet 'Ex on the Beach' ruller over tv-skærmen, så bliver det med deltagelse af 'Gift ved Første Blik'-deltageren Michael Sommer. Det bekræfter Discovery Networks til Ekstra Bladet.

Hvis man tænker tilbage på dette års udgave af DR-programmet ‘Gift ved Første Blik’ så er der et par, som tv-seerne vil mindes bedre end de andre.

Det er naturligvis ‘skatter’-parret, Michael Sommer og Christina Arenholdt Nielsen, som seerne vil huske bedst, da det var det ægtepar, der var mest drama med gennem hele sæsonen, og det ægtepar der har været mest i mediemøllen bagefter.

Læs også

Så kom afslutningen på 'tv-krigen': Discovery melder ud

Det skyldes blandt andet, at parret blev gravide efter det sidste afsnit blev vist, men efterfølgende kom det også frem, at Christina havde valgt at få sig en abort.

Siden da er det primært Michael Sommer, der har været i medierne, hvor han blandt andet har deltaget i et datingeksperiment på live tv, da han skulle på ‘blind date’ i ‘Go’ aften Live’.

Tv-seerne skal dog forberede sig på, at der kommer mere ‘dating’ med Michael Sommer, da han skal være med i den helt nye sæson af realityprogrammet ‘Ex on the Beach’

Til Ekstra Bladet fortæller Michael Sommer, at han har været til casting på et nyt tv-program, og her blev han valgt. Han ville dog ikke ud med, hvilket program der var tale om, men det ville pressechef hos Discovery Networks til gengæld gerne.

“Jeg kan bekræfte, at vi har Michael Sommer med i 'Ex on the Beach', mere vil jeg dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt andet end, at seerne roligt kan glæde sig til den nye sæson, der får premiere til foråret,” fortæller hun til Ekstra Bladet.

Det står dog ikke klart om..

Den kommende sæson af Ex on the Beach er sæson 4, og den bliver filmet i Brasilien. Det står dog ikke klart, om Michael Sommer vil være med i programmet fra start, eller om han kommer ind i programmet senere.

Derudover vides det heller ikke, om Michael er en ‘Ex’ eller om han får besøg af en ‘Ex’, mens han er af sted. Det er dog ingen tvivl om, at det kunne være enormt underholdende, hvis Christina pludselig dukker op.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

 

 

Dagens Gossip