25 års forskel: Nu reagerer Suzanne Bjerrehuus på Olivers nye forhold

Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix.

Oliver Bjerrehuus har fundet kærligheden. Han er i et forhold med den 20-årige studerende Sofie Amalie Elkjær, og nu reagerer Suzanne Bjerrehuus på den nyhed.

Model og tv-personlighed Oliver Bjerrehuus kunne i starten af april fortælle, at han har fundet kærligheden. Han er i et forhold med den 20-årige studerende Sofie Amalie Elkjær.

Læs også

DMI med ny sommerprognose: Sådan bliver sommeren i år

"Det er ikke, fordi jeg ikke gerne vil blære mig og vise hende frem, men det har ødelagt meget for mig tidligere, at jeg har sagt for meget om mine forhold offentligt," fortalte han til Ekstra Bladet tidligere på måneden og afslørede, at parret har kendt hinanden i et års tid.

En der ikke kommer til at ødelægge forholdet, er Oliver Bjerrehuus’ mor, Suzanne Bjerrehuus. Hun roser den nye svigerdatter, og i en kommentar på Facebook kalder hun Sofie Amalie Elkjær for “det sødeste, smukkeste menneske med højt til loftet.”

“Lad os bare glæde os”

Oliver Bjerrehuus har udtalt, at han er rigtig glad. Sofie Amalie Elkjær er 25 år yngre end Oliver Bjerrehuus, men det generer ham ikke.

Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix.

"Jeg er rigtig glad, og jeg kan ikke se noget problem i aldersforskellen, som der er mange, der har travlt med,” udtaler han.

“Det kommer ikke til holde, der er for stor aldersforskel.”

“Han kunne være hendes far. Har han ingen grænser? Det er jo direkte pinligt.”

“Han er en børnelokker, føj føj for satan.”

Sådan lyder nogle af beskederne, der er tikket ind i kommentarfeltet på Facebook, da Dagens.dk for to dage siden skrev, at “Oliver Bjerrehuus drømmer om børn med 20-årig kæreste.”

Disse holdninger deler Suzanne Bjerrehuus ikke. Hun synes ikke, at alderforskellen er et problem og i stedet for at rakke ned på andre, opfordrer hun til, at man glædes over andres lykke. 

Suzanne Bjerrehuus er gift med Asger Aamund, og i kommentarfeltet på Dagens.dk’s Facebookside skriver hun:

“Asgers far var en midaldrende herre, gift for anden gang med Agnete, så blev Johanne fra Lemvig ung pige i huset og de forelskede sig vildt i hinanden. De fik tre børn Jane Aamund, Asger og lillebror Bjarke. Og levede lykkeligt til deres dages ende.”

“Lad os bare glæde os over andres kærlighed. Som Asgers mor sagde: Den tid som er gået godt kommer ikke dårligt tilbage.”

Læs også

Oliver Bjerrehuus drømmer om børn med 20-årig kæreste