Line Hoffmeyer afslører efter brud: Aldersforskellen blev afgørende

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

“Det er træls at indrømme, når alle sagde: 'Du er for ung til ham', og jeg var meget stædig og sagde: 'Nej, det er jeg ikke', men det var jeg."

20 års aldersforskel i et parforhold behøver ikke være et problem.

Men det blev det hos influenceren Line Hoffmeyer og komiker- og radiovært Lasse Rimmer.

Læs også

Stor overraskelse på vej: Facebook skifter navn

Det fortæller Line Hoffmeyer i det seneste afsnit af podcasten '112 for knuste hjerter'.

Det tidligere par blev kærester i efteråret 2015, i 2019 blev de gift, men kort før deres to års bryllupsdag i år valgte de at gå hver til sit.

Både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer har fortalt om bruddet i offentligheden, og de har lagt vægt på, at de er blevet skilt som gode venner. I podcasten kalder Line Hoffmeyer det for en ‘fornuftbaseret beslutning’, som i høj grad er baseret på aldersforskellen mellem de to, forklarer hun.

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

“Det er træls at indrømme, når alle sagde: 'Du er for ung til ham', og jeg var meget stædig og sagde: 'Nej, det er jeg ikke', men det var jeg,” og uddyber, hvordan hun forsøgte at passe ind i hans liv med hus og børn. 

I podcasten fortæller Line Hoffmeyer, at sorgen over det forliste forhold stadig fylder. Det er samtidig en mærkelig sorg, forklarer hun og uddyber, at det var hendes beslutning i første omgang, men Lasse Rimmer var enig, “da det først rullede”, fortæller hun til værten Maria Jencel.

Brød sammen

Podcasten blev optaget tidligere på måneden, og i den forbindelse fortalte Line Hoffmeyer i en story på Instagram, hvor påvirket hun blev, da hun skulle fortælle om bruddet.

“Det troede jeg, at jeg kunne klare helt fint. Men det kunne jeg ikke. Jeg begyndte at græde. Faktisk ret voldsomt. Vi måtte stoppe og holde pause,” fortalte Line Hoffmeyer ærligt og tilføjede, at det ikke var en dårlig oplevelse at deltage i podcasten.

Du kan lytte til hele podcasten med Line Hoffmeyer lige her. 

Læs også

Kendt komiker med diagnose deltager i ‘Luksusfælden’