Afslører: X Factor-dommer venter barn

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er stor glæde hos X Factor-dommeren, der venter barn.

Der er en god grund til at smile ekstra meget hos 59-årige Thomas Blachman. Han og kæresten, 33-årige Julia Werup, har nemlig meldt ud, at de skal være forældre for anden gang.

Læs også

Brugte falske penge på McDonald's: Nu har han fået sin dom

Det er ikke Blachman, som rigtig mange kender for sin rolle som dommer i X Factor, der har afsløret nyheden. Det er derimod hans kæreste Julia Werup, der er svensk sanger og digter. Hun har nemlig løftet sløret for den gode nyhed på det sociale medie Instagram.

"Baby bump #2," har hun skrevet som tekst til to billeder af sig selv, hvor man ser hende smile stort, mens hun har sine hænder placeret på den tydelige babybule. Billederne er tilsyneladende taget midt på en vej i den amerikanske storby New York.

Thomas Blachman og Julia Werup deler i forvejen sønnen Zac, der i dag er to år gammel. Derudover har Blachman også to børn med den grafiske designer Viola Heyn-Johnsen, som han tidligere har dannet par med.

Det betyder, at når han og Julia Werups andet barn kommer til verden, vil den kendte X Factor-dommer altså kunne skrive far til fire på CV'et.

Thomas Blachman og Julia Werup stod officielt frem som par tilbage i december 2018. I samme ombæring fortalte de også, at de var blevet forlovet – og til trods for aldersforskellen på 26 år, er de tilsyneladende ikke helt færdige med at udvide deres familie.

Læs også

Cecilie Stenspil og Troels Lyby deler fantastisk nyhed

Parret stod frem omtrent et år efter, at Thomas Blachman havde meldt ud, at han skulle skilles fra sin daværende hustru Sarah Louise Schackinger. De to gik nemlig fra hinanden, efter at være blevet gift tilbage i 2014.

 

Dagens Gossip