Alexandra svarer igen efter omstridt video: ‘Pure opspind og personligt krænkende’

Grevinden ses her med sine to sønner, Prins Felix, og Prins Nikolai, Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Efter Se og Hør har delt en meget omtalt video fra prins Nikolais studenterfejring, har grevinde Alexandra været ude og afvise de mange spekulationer.

En video optaget under prins Nikolais studenterfejring på Herlufsholm Skole i Næstved har i weekenden trukket overskrifter verden over.

På videoen ses prins Joachim og prinsesse Marie stå sammen med den nyudklækkede student, da prins Nikolais mor, grevinde Alexandra kommer hen og gør dem selskab.

På videoen ser man, hvordan prinsesse Marie står med hånden på prins Nikolais ryg, men hvad der har fået både dansk og udenlandsk presse til at gå i selvsving, og hvad Se og Hør har døbt et ‘pinligt opgør’ om den unge prins, er det korte øjeblik, hvor grevinde Alexandra passerer bag prinsesse Maries ryg.

Læs også

Mascha Vang jubler: Datteren er blevet filmstjerne

Her lader det nemlig til, at grevinden lægger sin hånd på enten sin søns ryg eller på prinsessens arm i dét, hun går forbi.

Det er ikke til at vide, hvorvidt der blot er tale om en tilfældig berøring eller måske slet ingenting, men i hvert fald flytter Marie prompte armen fra sin stedsøns ryg.

- Der udspandt sig et sandt drama mellem prinsesse Marie og grevinde Alexandra, da prins Nikolai i denne uge blev student. Mor og bonusmor udkæmpede en korporlig og meget kontant kamp om ‘ejerskabet’ over prins Nikolai, da han og hans studenterårgang blev fejret torsdag, skriver ugebladet om episoden.

Læs også

Naboen slog alarm: Mand omkommet i brand i nat

Se og Hørs udlægning har dog fået grevinde Alexandra på banen, og via sin advokat, Bjarke Vejby, har grevinden afviste alle spekulationer om en påstået konflikt og har udsendt følgende udtalelse.

- Grevinde Alexandra udtaler, at artiklen i enhver henseende er pure opspind og personligt krænkende, lyder det fra advokaten.

På det tidspunkt havde historien dog allerede nået udenlandske medier som britiske Daily Mail, amerikanske Hello! Magazine den australske tv-kanal Nine Network.

Læs også

Prins Nikolai fortsætter modelkarrieren: Nu på forsiden af internationalt magasin

Prins Nikolai blev student onsdag i sidste uge med et 10-tal i sin afsluttende eksamen på Herlufsholm Skole.

Du kan se den omtalte video herunder:

Pinligt opgør: Alexandra og Maries kamp om Nikolai

 

 

Dagens Gossip