Prins Nikolai fortsætter modelkarrieren: Nu på forsiden af internationalt magasin

Sådan så det ud, da prins Nikolai gik catwalk for Burberry.

Prins Nikolai kan i øjeblikket opleves som model på forsiden af et stort modemagasin.

I februar gik det Danmark rundt, da prins Nikolai pludselig sprang ud som model på catwalken for modehuset Burberry under London Fashion Week.

Siden har den 18-årige Nikolai også fået taget en række billeder af Modelbureauet Scoop Models, ligesom det er kommet frem, at den unge prins også er blevet tilknyttet bureauret.

Læs også

Se billederne: Modelbureau deler helt nye fotos af prins Nikolai

- Jeg kan bekræfte, at han er repræsenteret af os. Jeg kender hans mor, og begge forældre har bakket op og været forstående og støttet deres søn, sagde indehaver af Scoop Models, Bente Lundquist dengang til BT. 

Nu kan Nikolai imidlertid også opleves på forsiden af det internationale modemagasinet Dust. Det skriver BT.

Magasinet, der er baseret i London og Berlin, udkommer to gange årligt og ved den seneste udgivelse, har prinsen altså fået æren af at pryde forsiden på en af magasinets flere forsideudgaver.

På forsidebilledet, der er i sort-hvid, ses prins Nikolai iført mørke jeans og en ærmeløs, sort bluse, mens han sidder på en stol og kigger direkte ind i kameraet.

Læs også

Prins Nikolai løfter sløret: Her er mine fremtidsplaner

Under billedet står der en enkelt, lille tekst: Prince Nikolai of Denmark.

Men sealvom prins Joachims ældste søn tilsyneladende har en succesfuld modelkarriere foran sig, så har prins Nikolai selv løftet sløret for nogle helt andre fremtidsplaner.

- Efter min gymnasieuddannelse er min plan at påbegynde en toårig reserveofficeruddannelse på Hærens Sergentskole i Varde, har prinsen fortalt til  ugebladet Tæt på.

 

Dagens Gossip