Alva fra 'Fars pige' giver kryptisk svar om ny kæreste

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Alva Madsen, der er kendt fra DR-serien 'Fars pige' har på det seneste vist en hemmelig fyr frem. Hun er dog ikke meget for at snakke om ham.

Den 18-årige Alva Madsen har været single, siden hun brød igennem med DR-serien 'Fars pige', som har gjort hende til et kendt navn i Danmark.

Læs også

Mads Langer og Julie Lillelund er blevet forældre: Kom til skade under fødslen

Nu kan det dog meget vel være, at der er nyt på kærlighedsfronten for Alva. På det seneste har hun nemlig vist sig frem på Instagram med en fyr, som hun er i tæt omfavnelse med – dog uden at afsløre, hvem han er. 

SE og HØR skriver, at de forsøgte at få hende i tale, da de mødte den 18-årige tv-kendis til Reality Awards 2021. Det havde de dog ikke held med, da hun ikke var meget for at snakke om den fyr, der er blevet vist frem på hendes sociale medier. 

Da den udsendte journalist far SE og HØR mødte hende til Reality Awards, blev snakken hurtigt led hen mod hendes kærlighedsliv. Da hun blev spurgt om den hemmelige fyr på Instagram er en ny kæreste, havde hun dog ikke noget at sige. 

Hun fik flere muligheder for at udtale sig om, hvad der potentielt kan være en ny kæreste. Alligevel udnyttede hun dog ikke disse muligheder, hvilket vidner om, at hun ønsker at holde sit kærlighedsliv privat. 

Hvad hun til gengæld var mere åben omkring var, da snakken faldt på, om der er mere tv på vej med den 18-årige tv-kendis. Hun gav dog ikke noget konkret svar på, om der er mere tv på vej, men hun antydede dog meget kraftigt, at det er tilfældet. 

"Der sidder nogle STV-mennesker derovre og… ej, jeg skal også lade være med sige for meget, så måske," sagde Alva til SE og HØR.

Læs også

Elvira Pitzner: Jeg føler mig som en ægte araber

Til Reality Awards 2021, hvor SE og HØR, interviewede hende, var Alva Madsen i godt humør, da hun kunne fejre at have vundet prisen som 'Årets bedste newcomer'. 

 

Dagens Gossip