Elvira Pitzner: Jeg føler mig som en ægte araber

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Elvira Pitzner har fået smag for alt, hvad Dubai har at tilbyde. Men hun mener dog også, at hun kan fremhæve flere vaner, som går godt i spænd med kulturen.

Det er ikke længe siden, at man kunne opleve Elvira Pitzner, tv-stjerne og influencer, få en lækker massage, som både involverede varme sten og varme hænder, hvilket dog ikke helt bundede ud i en oplevelse, som Elvira havde regnet med, eftersom hun mente, at det kunne sammenlignes med at befinde sig i en lagerhal. 

I det nyeste afsnit af "Bare Elvira" befinder hun sig i lufthavnen, hvor man roligt kan sige, hun har nok at slæbe på, herunder tre kufferter, en stor weekendtaske og en hundetaske.

Læs også

Det lagde du ikke mærke til: Kasper Hjulmand med særlig hyldest til Christian Eriksen under landskampen

Influenceren skal igen et smut til Dubai, hvor hun som bekendt har været før, eftersom hun mødte stor kritik for at rejse midt i coronapandemien tidligere på året, men hvor hun efterhånden føler sig hjemme.

Diamantdatteren, som hurtigt fik skabt et navn for sig selv ved at tone frem i tv-programmet "Diamantfamilien", kan såmænd også finde flere lighedstegn mellem sin store oppakning og den arabiske kultur, som hun føler, hun bliver tiltrukket af. 

"Jeg føler mig faktisk - lidt fordomsfuldt- men som en ægte araber, for jeg føler ofte, de kommer med 15 kufferter hver, og der er ikke noget "light travel," kommer det fra Elvira Pitzner i afsnittet.

"Og jeg kommer der, og jeg skal bare til mellemøsten med mine 15 kufferter og 15 håndtasker. Det er lidt svært," siger Elvira Pitzner.

Klippet, som ligeså er med til at vise, hvordan Elvira klarer sig på egen hånd med sin store oppakning i lufthavnen, kan ses nedenfor.

Læs også

Ikke til at fatte: Caroline Wozniacki viser sin vilde krop frem efter fødsel

 

Dagens Gossip