Alvorlig melding fra Fie Laursens familie: Kære Alle, Fie vil ikke være at få fat på

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Der vil ikke komme nyt fra Fie Laursen i det næste lange stykke tid. Det fortæller familien i en besked, der lyder til, at influenceren er blevet ramt rigtig hårdt.

Det er ved at være en uges tid siden, at ‘influenceren’ Fie Laursen igen blev ramt af en shitstorm, efter hun for tredje gange reklamerede for sugardatingsitet Todayters.

Fie Laursen lavede et opslag, hvor hun fortalte, at hun ville sælge sit brugte undertøj inde på siden, det krævede bare, at man skrev til hende.

Læs også

300.000 danskere kan se frem til ekstraregning

Opslaget ramte hurtigt medierne, og det medførte, at mange kendisser tog afstand til den unge ‘influencer’, der denne gang ikke valgte at undskylde, og i stedet fortalte om, at hun havde oprettet en profil på hjemmesiden onlyfans, hvor hun ville sælge nøgenbilleder og frække videoer til hendes fans.

Nu lader det dog til, at der er kommet radiotavshed fra Fie Laursen, og det er hendes familie, der melder sig på banen.

"Det har desværre gjort skade"

Brormand Boris Laursen har delt en besked fra hele familien, som lyder således:

“Kære alle. Fie vil ikke være til at få fat på det næste stykke tid og vil ikke være aktiv på sociale medier, heller ikke til at få kontakt igennem familie. Derfor en hurtig opdatering fra familien om at alle aftaler med Fie er aflyst til venner og samarbejdspartnere. Spørgsmål besvares ikke, og det forventes der at blive respekteret og forstået,” lyderopslaget der fortsættes:

“Vi som familie beder ydmygt om forståelse og ro, for ikke kun det Fie men vi også selv står i. Lad os tænke over tonen på internettet overfor hinanden og huske på, at den altid har konsekvenser, lige så vel som ens handlinger har konsekvenser, og det har Fie lært af på en hård måde, der desværre har gjort skade,” lyder det fra familien.

Det seneste sponsorerede indlæg fra Fie Laursen har givet langt flere reaktioner fra folk, end de tidligere har. Det resulterede i, at Fie Laursens familie modtog dødstrusler, og selv politikere ville bringe det op til debat.

Læs også

Nyt online 'kødkatalog' chokerer: Hundredvis af kvinder krænkes

 

 

Dagens Gossip