Amalie er ked af del af sit udseende: Vil under kniven igen

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix.

Amalie vil gerne have ændret en del af sit udseende, som hun er meget ked af. Derfor vil hun under kniven.

Adskillige realitystjerner har fået foretaget diverse kirurgiske indgreb og kosmetiske operationer. Ganske vist er hun ikke én af dem, der har fået foretaget flest, men Amalie Szigehty er blandt dem, der har været under kniven. 

Læs også

Får stor betydning for influencere: Ny overraskende lov på vej

Tidligere har 'Forsidefruerne'-stjernen nemlig fået lavet sine bryster. Nu kan det dog være tid til en operation mere, da hun har et ønske om at få ændret på en del af sit udseende. Det skriver HER og NU.

I en story på sin Instagram taler Amalie Szigethy om, at hun kan se, at hendes øjenlåg er blevet tungere. Hun fortæller, at hun kan se et stykke hud, der hænger over dem – og det er netop dét, som hun gerne vil have gjort noget ved. 

Amalie selv er overbevist om, at de tunge øjenlåg skyldes, at hun under begge sine graviditeter har taget rigtig mange kilo på.  

"Med begge mine graviditeter har jeg været enormt stor og har taget over 40 kilo på. Jeg er hurtigt røget ned i vægt igen, og det har sat sine spor på mine øjenlåg. Hvorfor ved jeg ikke, men det er begyndt at blive et problem for mig, fordi jeg føler, mine øjenlåg er tunge, og det gør mine øjne mindre, end hvad de er," lyder det fra hende på Instagram. 

Derfor har hun besluttet sig for, at hun vil have gjort noget ved det, og i denne forbindelse har hun spurgt sine følgere om hjælp. Hun håber nemlig på, at der er nogen af dem, der kan pege hende i retning af en dygtig kirurg, der kan hjælpe hende med en øjenlågsoperation. 

Til sidst skriver hun, at hun er meget påvirket af, at hendes øjenlåg ser ud, som de gør. 

"Jeg er faktisk rigtig ked af det," skriver Amalie Szigethy. 

Da Amalie i sin tid fik lavet sin brystoperation, var der tale om en større omgang. Her fik hun nemlig både foretaget et brystløft og indopereret implantater på Roskilde Privathospital. 

Læs også

Fie Laursen om operation: 'Ville ønske, jeg aldrig havde gjort det'

Årsagen til, at hun fik udført brystoperationen var, at hun var ked af udseendet på dem, efter at have ammet i tre år. Derfor besluttede hun at give sig selv operationen i 28-års fødselsdagsgave. 

 

Dagens Gossip