Amalie Szigethy og forsidefruerne i nye skandaløse sammenstød

Forsidefruerne håber på en sæson 3. Foto: TV3.

Forsidefruernes dramatiske hverdag ser ud til at fortsætte.

Over 175.000 danskere har fulgt med i TV3 programmet Forsidefruer henover efteråret og nu er der endelig godt nyt til alle fans af programet. Det skriver Realityportalen.

Der er nemlig håb for en sæson 3 af succesprogrammet.

I programmet følges de seks kvinder Sarah Louise Christiansen, Jackie Navarro, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Janni Ree og Amalie Szigethy. Drama og intriger er hverdagskost i programmet og nu tyder meget på, at der kommer endnu flere skandaløse fortællinger fra de seks kvinder.

Læs også

Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

– Som det ser ud nu, kunne man da godt forestille sig, at der kom en sæson tre. Det ser jo ikke ud som om, at folk har mistet interessen, lad mig sige det sådan. Det virker som om, at det kører rigtig godt, fortæller forsidefruen Janni Ree til Realityportalen.

Ifølge Janni Ree skyldes programmets succes de seks kvinders stærke personligheder, der er castet rigtig godt. Med seks så store personligheder kan sammenstød ikke undgås:

Læs også

Købte gammelt foto på loppemarked for 60 kroner - nu er det millioner værd

– Når man tager fem så stærke kvinder, så kan man jo ikke undgå, at der vil være sammenstød. Og det har de jo set. Det kan jo kun gå op i en spids, siger Janni Ree fortsat.

TV3 har endnu ikke bekræftet, hvorvidt Forsidefruerne rent faktisk får lov at fortsætte, men lad os håbe at Janni Ree har ret.

Læs også: Geggo afslører: Derfor holdt vi brylluppet hemmeligt for Linse

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip