Amalie Szigethy om 'Forsidefruer'-flokken: Barnlige, selvfede og egoistiske

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix.

29-årige Amalie Szigethy lægger ikke skjul på, hvad hun mener om 'Forsidefruer'-flokken. Hun mener dog, at det i lige så høj grad gælder for hende selv.

Der er intet nyt ved, at det ikke stille for sig, når de seks deltagere i 'Forsidefruer', Janni Ree, Jackie Navarro, Tina Lund, Karina von d’Ahé, Gunnvør Dalsgaard og Amalie Szigethy, indtager skærmen torsdag efter torsdag.

Læs også

Medina røber detalje fra fødsel

Sådan har det været siden første sæson – og intet har forandret sig på dette punkt i denne sæson. 

Som seer har man flere gange kunne se nærmest forbavset til, mens fruerne har diskuteret adskillige ting og sager. Blandt andet har der været flere skænderier om, hvem der bør sove på hvilke værelser, når de har været på tur sammen. 

Og det var netop, hvad der i sidste uges afsnit blev skændtes om. Her gik turen nemlig til Færøerne, hvor fruerne havde svært ved at blive enige om fordelingen af værelserne. Det skriver SE og HØR

Højgravide Amalie blev hjemme

Amalie Szigethy var ikke selv en del af dramaet, da hun ikke var med på deres tur til Færøerne. På dette tidspunkt var hun nemlig højgravid, hvorfor hun besluttede sig for at blive hjemme. 

Da hun mødtes med 'Forsidefruer'-kollegaen Jackie efter deres tur, var hun bestemt ikke i tvivl om, hvad hendes holdning var til gruppens opførsel. Hun synes, at det var noget 'fnidder', at de skulle skændes om, hvem der skulle have hvilket værelse. 

Hun gjorde det også klart, at hun ved, at det ikke noget nyt for dem. I samme ombæring sagde hun, at hun ikke tror, at det kommer med alderen, da de altid vil være 'sådan nogle piger, der bare altid vil have det bedste'. 

Efterfølgende åbnede hun helt op omkring, hvad hun synes om pigerne i gruppen – og det omfatter faktisk også hende selv. 

"For at være helt ærlig, så synes jeg, at alle os piger i gruppen er barnlige og dobbeltmoralske og egoistiske og selvfede, lyder videre fra den garvede realitykendis, der dog samtidig understreger, at alle fruerne også har gode sider ved deres personlighed," lød det fra Amalie. 

"Det er, hvad det er, og man kan blive ved med at pege fingre og sige 'du gjorde det, og du sagde det', men for mit vedkommende så tænker jeg så bare 'peace'," sagde Amalie i 'Forsidefruerne'.

Læs også

Irina Olsen kommer med uhyggelig afsløring

Du kan se det nyeste afsnit af 'Forsidefruer' allerede nu, hvis du er Viaplay-kunde. Ellers må du vente til kl. 20.00 torsdag aften på TV3. 

 

Dagens Gossip