Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

Foto: TV3

For mindre end en måneds tid siden fik Amalie lavet nye bryster, og nu fortæller hun til ugebladet Her&Nu om, hvorfor hun valgte at få det gjort.

Det er snart 10 år siden, at en 18-årig Amalie Szigethy gik fra at være en ukendt teenager til at være på de flestes læber med sin deltagelse i realityprogrammet Paradise Hotel.

I årenes løb har hun formået at holde sin kendisstatus ved lige, ved at deltage i forskellige realityprogrammer, samt komme med kulørte og sjove udtalelser til medierne.

Læs også

Amalie blev låst inde af italiensk elsker: Hans eks kom ind i huset

Denne gang har den bramfrie Amalie udtalt sig om sine nye bryster til Her & Nu, og her holder hun sig ikke tilbage. Hendes bryster lignede nemlig to gamle hængnosser, og det var hun ikke tilfreds med.

“Jeg havde ammet i næsten træ år, så de lignede to hængenosser,” udtaler Amalie Szigethy til ugebladet Her&Nu, mens hun fortsætter med detaljer om hendes sexliv.

“Og når man var i doggystillingen, klaskede de imod mig. Og man vil jo gerne være feminin, så jeg har dækket dem i tre år. Jeg kunne ikke engang gå i bikini, fordi kavalergangen var så grim,” fortæller hun åbent til ugebladet.

Læs også

Efter grove beskyldninger: Amalie Szigethy er nu meldt til politiet

Den tidligere Paradise Hotel-deltager valgte derfor at gøre noget ved det, og hun har derfor fået fyldt 275 milliliter i hvert bryst. Det fik hun gjorde på hendes fødselsdag den 21. august.

 

 

Dagens Gossip