Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

Foto: TV3

For mindre end en måneds tid siden fik Amalie lavet nye bryster, og nu fortæller hun til ugebladet Her&Nu om, hvorfor hun valgte at få det gjort.

Det er snart 10 år siden, at en 18-årig Amalie Szigethy gik fra at være en ukendt teenager til at være på de flestes læber med sin deltagelse i realityprogrammet Paradise Hotel.

I årenes løb har hun formået at holde sin kendisstatus ved lige, ved at deltage i forskellige realityprogrammer, samt komme med kulørte og sjove udtalelser til medierne.

Læs også

Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

Denne gang har den bramfrie Amalie udtalt sig om sine nye bryster til Her & Nu, og her holder hun sig ikke tilbage. Hendes bryster lignede nemlig to gamle hængnosser, og det var hun ikke tilfreds med.

“Jeg havde ammet i næsten træ år, så de lignede to hængenosser,” udtaler Amalie Szigethy til ugebladet Her&Nu, mens hun fortsætter med detaljer om hendes sexliv.

“Og når man var i doggystillingen, klaskede de imod mig. Og man vil jo gerne være feminin, så jeg har dækket dem i tre år. Jeg kunne ikke engang gå i bikini, fordi kavalergangen var så grim,” fortæller hun åbent til ugebladet.

Den tidligere Paradise Hotel-deltager valgte derfor at gøre noget ved det, og hun har derfor fået fyldt 275 milliliter i hvert bryst. Det fik hun gjorde på hendes fødselsdag den 21. august.

Læs også

Friede hver dag i en måned: Kæresten opdagede ingenting

 

Dagens Gossip