Amalie vejede 103 kilo under graviditeten: Se mit ar fra kejsersnittet nu

Ane Sørensen

391 uger siden

|

09/01/2017
Gossip
Foto: Amalie Szigethy
Foto: Amalie Szigethy
Amalie Szigethy har tabt sig rigtig mange kilo, siden hun i sommer blev mor for første gang.

Dagens topnyheder

Den 21. juli 2016 kom realitystjernen Amalie Szigethys datter Josephine Charlotte til verden ved et planlagt kejsersnit. I et nyt blogindlæg fortæller Amalie Szigethy om det første møde med sin lille pige:

- Jeg glemmer aldrig synet af hende. Det var det smukkeste i hele verden. Hun blev lagt i mine arme og wow. Jeg græder helt ved at skrive om det. Hun var det smukkeste lille væsen, som kiggede på mig med sine store øjne og sorte hår.

Amalie Szigethys mor havde en grim oplevelse med sin første fødsel. Det ville den kommende mor ikke risikere at få. Det var derfor, hun tog valget om at føde ved det planlagte kejsersnit.

- Man skal altid lytte til sig selv og ikke andre meninger og holdninger, fordi du ved altid selv bedst. Tro på det - din krop lyver aldrig, lyder det fra Amalie Szigethy. 

Foto: Amalie Szigethy

For allerførste gang viser Amalie Szigethy et billede af det ar, som hun fik ved kejsersnittet. Dagens.dk har fået tilladelse til at bringe billedet i denne artikel.

Under sin graviditet nåede Amalie Szigethys vægt op på 103 kilo - hendes normalvægt ligger på omkring 60 kilo. Men hun har efterfølgende tabt sig rigtig meget og er nu tæt på at have nået sit mål. På bloggen afslører hun, hvordan det er lykkedes for hende:

- Hemmeligheden bag mit vægttab; at spise sundt, komme ud at bevæge min krop, veje min mad, så jeg hele tiden ved, hvor mange kalorier, jeg indtager. 

Amalie Szigethys graviditet har undervejs været præget af en del drama på grund af hendes til tider turbulente forhold til Josephine Charlottes far - ekskæresten Mikkel Skelskov.

De to er ikke længere sammen og har angiveligt heller ingen kontakt med hinanden. Du kan læse mere om forholdet mellem de to i den artikel, som vi har linket til lige herover.

På billederne herunder kan du se, hvordan Amalie Szigethy ser ud i dag. Du kan desuden læse hele blogindlægget om hendes kejsersnit lige her.

Foto: Amalie Szigethy

 

Foto: Amalie Szigethy