Amber Heard fyret: Ikke god nok

Foto: Shutterstock

Den 34-årige skuespillerinde kan ikke leve op til de krav, der stilles til hende. Derfor er hun blevet fyret.

Den 34-årige skuespillerinde Amber Heard har fået mindre at se til i nærmeste fremtid. I følge det britiske medie The Sun, så kan hun nemlig ikke længere skrive 'Aquaman 2' på listen over kommende filmprojekter, hun er involveret i.

Læs også

Meghan Markle kritiserer sin royale familie: 'Jeg fik ikke lov'

I den første film fra 2018 spillede hun rollen som Mera. Filmen var en succes, og optagelserne til efterfølgeren skulle have taget sin begyndelse i løbet af i år. 

Nu ser det dog ud til, at det bliver uden Amber Heard, der bliver erstattet af den 34-årige Emilia Clarke, der særligt er kendt for sin rolle som Daenerys Targaryen i hitserien 'Game of Thrones'. Seerne kommer derfor til at se en anden skuespillerinde i den kropsnære dragt i 'Aquaman 2'. 

Flere medier, herunder den australske hjemmeside Sausage Roll, YouTube-kanalen PopCorned Planet, siden The Blast samt We Got This, er årsagen til hendes fyring, at hun ikke 'bestod den fysiske undersøgelse', hvilket altså er et 'brud på hendes kontrakt'. 

En af kilderne oplyser, at hun har taget på, og at hun ikke er i god nok form til at kunne spille rollen som Mera. 

Ligeledes oplyser kilden, at der i hendes kontrakt er indskrevet en klausul, der lyder på, at det er krævet af hende, at hun skal være i god fysisk form forud for og under optagelserne. Det er efter sigende dette krav, hun ikke har lavet op til. 

Fans krævede hende fyret

Hverken folkene bag filmen eller skuespillerinden selv har kommenteret på sagen, der faktisk tog sin start allerede i november 2020, hvor rygterne begyndte at svirre. Det skete i kølvandet på afgørelsen af retssagen mellem Heard og hendes eksmand Johnny Depp. 

Kort tid efter afgørelsen af sagen mellem eksparret, som Depp tabte, blev han fyret fra sin rolle i 'Fantastiske Skabninger', der også produceret af Warner Brothers. 

Efterfølgende blev en underskriftsindsamling iværksat af en gruppe fans, der krævede, at Amber Heard blev fyret fra sin rolle i den kommende 'Aquaman'-film. Denne underskriftsindsamling nåede at runde mere end en million underskrifter. 

Til trods for dette, forklarede hun i et interview med Entertainment Tonight, at hun ikke havde intentioner om at forlade rollen, selvom mange ønskede det.

Læs også

Mislykkedes før: Nu prøver Johnny Deep igen

Der er endnu intet, der er bekræftet, men i december måned afslørede mediet Forbes i en artikel om Emilia Clarke, at hun havde 'sagt ja til at erstatte Amber Heard som Mera i Aquaman 2'. 

 

Dagens Gossip