Anders Breinholt sælger ud: Nu sker det

Foto: PR HEART MADE MANAGEMENT.

Nu forsøger tv-værten at komme af med det.

“Udsigten er lige så troldsk og svær at tale om, som det at sidde og kigge tomt ind i et bål eller akvarium med fisk i alle farver.”

Læs også

DR-vært tager imod droppet vaccine: “Helt surrealistisk”

Sådan står der i den salgsannonce, der skal overbevise interesserede i at købe Anders Breinholts sommerhus. Nu forsøger den populære tv-vært nemlig at komme af med det.

Det fortæller han i et opslag på Instagram.

“Der sker det, at vi sælger vores meget meget dejlige sommerhus i Odsherred,” skriver Anders Breinholt og fortæller, at det lige er blevet sat til salg online. Hvis man vil opleve huset i virkeligheden, så er der allerede mulighed for det i weekenden.

“Hvis du vil se det, så er der åbent- hus allerede på lørdag, så ring trygt til Jesper hos Eltoft Nielsen. Ring også til Jesper, hvis du bare gerne vil købe det og få en MAGISK udsigt,” skriver Anders Breinholt og henviser til annoncen, som du kan se lige her.

Så meget koster det

Sommerhuset, der ligger tæt ved Vig på Nordvestsjælland, er sat til salg for 3.295.000 kroner. En fremtidig køber kan se frem til at overtage 81 kvadratmeter sommerhus fra 2016, hvor man “står bogstavelig talt med fødderne i Lammefjorden og kigger på Tuse Næs på den anden side af vandet.”

Det er ikke kun ejendomsmægleren, der er begejstret for huset. Det er mange af Anders Breinholts følgere på Instagram også.

”Okay, det er lækkert!”

“Flotte billeder og et mega dejligt sted.”

“Noget af en perle. Må gøre lidt ondt i hjertet at skulle slippe, men pøj, pøj med salget.”

Sådan lyder nogle af kommentarerne til Anders Breinholts Instagram-opslag, du kan se herunder:

 

Læs også

Lykkelig nyhed: Familieforøgelse hos Mikkel Beha Erichsen

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip