Andreas Bo jubler

Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det var en jublende Andreas Bo, som lørdag aften var til gallashow.

Lørdag aften løb det store gallashow ‘Sport 2022’ af stablen på DR1. Her var der foruden en række sportsstjerner også flere danske kendisser, som ikke er blevet det på baggrund af sportslige præstationer.

En af disse var Andreas Bo, som var der sammen med kæresten Katrine Wadil. Andreas Bo var i godt humør, og det forstår man bestemt også godt.

Læs også

Dansk favoritrejsemål indfører coronarestriktioner

– Vi er glade, vi har det skide godt. Jeg ved stort set, hvad jeg skal lave hele næste år, så kan man slappe af på den front. Og så går vi og hygger os og banker lidt på vores hus og spiser noget god mad og rejser. Og Trine har jo to børn, som bor hos os mere eller mindre, så jeg er jo også blevet far igen og skal køre i skole og det hele, fortalte Andreas Bo ifølge Realityportalen og fortsatte:

– Det elsker jeg, hele mit liv er jo at gøre noget for andre. Jeg har det godt, når jeg står op om morgenen og afleverer børn og smører madpakker. Der går totalt pizzabakker og Jack Daniels i den, når jeg skal være alene. Det kan jeg slet ikke finde ud af, så det er rigtig dejligt, jeg har en ung kæreste, som har to børn på 14 og 11, det er fucking perfekt, jeg elsker det.

Læs også

Rædselsferie: DR-vært indlagt

 

Dagens Gossip