Rædselsferie: DR-vært indlagt

Skrevet af Mathias Busekist

08/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han har fået en uønsket souvenir med hjem.

Dagens topnyheder

Førstnævnte har blandt andet anklaget Atlantis Rejser for svigt. De har derimod anklaget radioværten for at true dem med dårlig omtale for at få økonomisk kompensation.

Sagen startede sågar ved blot en enkelt kommentar som Maria Jencel havde skrevet på sangerinden Szhirleys Instagram, hvor hun forklarer om "rædselsferien". 

Radioværten har blandt andet fortalt om forfærdelige forhold samt "uspiselig" mad, hvilket fik Atlantis Rejser til tasterne i et modsvar om, at parret i deres klage lagde vægt på deres mange følgere.

I sit tidligere opslag fortalte hun også, hvordan deres søn Bobby var faldet ud af en børneseng, da bunden røg. Men i nyeste opslag fortæller hun, at Bobby er okay efter faldet.   

Maria Jencel fortæller, at hun har brugt hele dagen på at snakke med forskellige medier, mens hendes forældre har ageret børnepassere for parrets to børn Penelope og Bobby.

Men nu er der sket en dramatisk udvikling i sagen, da Pelle Petter har fået en kedelig souvenir med hjem. 

"I dag har vi været på hospitalet med Pelle, og hans nyre har desværre taget skade af maveforgiftningens intensitet," skriver hun blandt andet i sit nyeste opslag på Instagram.

DR-værten skal inden længe til endnu et check. 

Også sønnen Bobby har været ude for et uheld. I et tidligere Instagram-opslag fortæller hun, at Bobby var faldet ud af børnesengen, da bunden røg ud. 

I det nyeste opslag får man bekræftet, at Bobby har det okay igen efter faldet.