Anne Gadegaard afslører: Jeg har ødelagt min krop med alkohol og junkfood

Anne Gadegaard afslører, at hun har haft et alt for stort forbrug af alkohol og junkfood. Foto: arkiv

Den 26-årige sangerinde og blogger indrømmer, at hun har ødelagt sin krop med alkohol og junkfood.

Hun har været på forsiden af mandebladet M! og er generelt ikke fedtet med at vise mere eller mindre pikante billeder af sin egen krop. 

Men for den 26-årige sangerinde Anne Gadegaard så er hendes krop ikke hvad den har været, og derfor er den landskendte sangerinde i gang med at træne sig slank til sommeren, skriver hun på sin blog.

- Jeg vil gerne smide to kilo, og så er jeg på den vægt som jeg gerne vil være. En vægt jeg ikke har været på siden starten af 20’erne, skriver Anne Gadegaard.

Den seneste tid har sangerinden nemlig festet med alt for mængder alkohol, og efterfølgende junkfood til at kurere tømmermændene, og den kombination sætter sig bare på sidebenene.  

Læs også

Anne Gadegaard viser sin krop frem: 'Jeg er så flov over det'

- Grunden til det er fordi, jeg bare har ødelagt min krop med alkohol. Jeg har slet ikke passet på den, og tænkt på hvad det egentlig var jeg puttede i min krop. 

- Dagen efter en bytur, der havde jeg jo automatisk lyst til junkfood. Så den kombination med alkohol, og junkfood flere gange om ugen, så tager det altså lige pludselig fart. Jeg lærte heldigvis hurtigt at jeg ikke kunne byde min krop det. For jeg vil gerne leve længe, og gerne uden sygdomme, understreger Anne Gadegaard på sin blog.

En kombination af fester, alkohol og junkfood har ifølge Anne Gadegaard smadret hendes krop. 

De seneste måneder har hun været i gang med at træne og nu er hun kun to kilo fra at nå sit mål. 

Men nu skal det være slut.

For et par måneder siden begyndte Anne Gadegaard at træne igen, og det varer ikke længe, før at hun igen er tilbage på sin ideelle vægt. For hun har sat sig et meget klart og konkret mål til hendes krop.

Læs også

Prins Henrik vender Danmark ryggen: Har slået sig ned i afrikansk land

- Mit mål til sommer er meget simpelt: Jeg vil gerne se godt ud i en hvid tanktop, og ja, den skal være hvid.  Det har jeg nogle måneder til, så det skal jeg nok kunne klare, lyder det fra Anne Gadegaard. 

Kendte danskere

Vil du læse mere om kendte danskere, så har vi samlet en lang række portrætter her.

Man kan kun håbe, at Anne Gadegaard bliver glad for sin krop igen, så der kan komme endnu flere frække billeder til sommer. Selv har Anne Gadegaard klaget over, at hun ikke kan slikke sol topløs

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip