Anne Gadegaard jubler: Jeg er gravid

Foto: FLINDT MOGENS/Scanpix

Sangerinden afslører på sin blog, at hun skal være mor i det nye år.

Der har i gennem længere tid været stilhed på Anne Gadegaards blog, men tirsdag brød sangerinden pludselig tavsheden og bød velkommen til en helt nye blog.

Hun forklarede det lange fravær med, at hun havde valgt at holde en pause, mens hun skiftede blognetværk, men blot to dage efter kunne Anne Gadegaard torsdag fortælle, at der også var en anden - og meget større - grund til, at bloggen har ligget stillet.

- Den anden grund til, der har været så stille, er simpelthen fordi, jeg har gået med en lille hemmelighed. Eller faktisk en kæmpe hemmelighed! For inde i min mave lige nu banker der nemlig et fint lille sundt, og rask hjerte. Jeg er nemlig gravid!, skriver den lykkelige sangerinde.

Læs også

Christian Stadil indlagt på Rigshospitalet: Har fået konstateret frygtet sygdom

Samtidig afslører hun, at hun og kæresten skal være forældre til januar.

- Det vil sige, at jeg faktisk lige nu er lidt over halvvejs i min graviditet. Det virker simpelthen så vanvittigt at skrive. Der er så mange af mine nærmeste, der har spurgt mig om, hvordan jeg kunne holde det hemmeligt i så lang tid. Det har egentlig ikke været noget problem. Min kæreste og jeg havde bare lyst til at gå med det lidt for os selv, og lidt efter lidt fortælle det til familie og venner, skriver hun.

Nu hvor den tidligere MGP-vinders hemmelighed er afsløret, kan Anne Gadegaard fuldt ud gå og se frem til den kommende rolle som mor.

Læs også

Så er beslutningen taget. Mascha Vang har købt hus - i Kolding!

- Jeg glæder mig til det her kæmpe store, og nye kapitel i mit liv. Jeg tager det enorm stille og roligt (som i måske kan fornemme) og tager virkelig en dag af gangen. Det hele føles så naturligt, så lige nu glæder jeg mig bare, skriver hun og byder dermed velkommen til både en ny blog og en ny side af sangerinden.

- Så velkommen til et helt nyt kapitel i mit liv, og en Anne som i aldrig har set før. Jeg håber i vil følge med, og kommer til at synes det er lige så spændende som jeg selv. Jeg kommer til at blogge rigtig meget fra nu af, så hop endelig ind på min blog i ny og næ, skriver hun.

 

Dagens Gossip