Så er beslutningen taget. Mascha Vang har købt hus - i Kolding!

Foto: Scanpix

Den populære blogger har sammen med kæresten køb hus i den jyske fjordby.

For en måned siden gik Mascha Vang med store og svære overvejelser om, hvor hun for fremtiden skulle bo.

På den ene side ønskede bloggeren at blive i huset i Dragør på Amager, hvor hun til daglig bor med datteren Hollie Nolia og har hele sit liv. På den anden side ønskede hun heller ikke et langdistanceforhold til kæresten, Troels Krohn Dehli, der bor og arbejder som jagerpilot i Kolding.

Nu har den travle model og iværksætter dog taget en beslutning. Det skriver hun selv på sin blog.

Læs også

Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

Kærligheden har nemlig vundet, og derfor har Mascha Vang 27 august købt hus i Kolding med Troels Krohn Dehli, som offentligheden fik kendskab til tilbage i april.

- Vi har købt hus! Vi har fundet det skønneste hus til os alle – i Kolding, skriver Mascha Vang på sin blog og uddyber:

- Det er egentlig ikke fordi, vi har været ude på den store house-hunting. Vi har set tre huse, og de to af dem var bare for, at vi kunne sige til os selv, at vi da havde kigget på flere. Valget var faldet på ét bestemt hus, som vi var i gang med at købe, men så var der en anden insisterende mægler, der ringede en ekstra gang, imens den anden mægler trak vejret. Og så var den der sgu bare! You snoose you loose, skriver bloggeren, der dermed slog til sammen med kæresten, der dog mest glædede sig over, at parret nu skal flytte sammen.

Læs også

Til fest uden baby: Så godt ser Mille Dinesen ud efter fødslen

- Troels havde på forhånd sagt, at han var ligeglad med hvilket hus, vi skulle bo i, bare vi skulle bo der sammen, så derfor var det mest mig der havde gang i mæglere, fagfolk og bank, forklarer hun.

Mascha Vang indrømmer, at det har været en både spændende og nervepirrende process, men at parret nu kan slappe helt af og bare glæde sig. Dog var det nyerhvervede hus slet ikke det hjem, som Mascha Vang i første omgang havde ledt efter.

- Jeg havde egentlig nej-hatten på, da vi ankom til huset, for det var bare slet ikke det, jeg ville have. Men da vi så kom indenfor, blev vi begge med det samme ramt af en følelse i maven - charme og hygge - der bare var helt rigtig, skriver hun på sin blog og kalder det nye hjem for unikt.

Læs også

Afsløring: Christopher friede med hele tre ringe til sin Cecilie

Huset er på hele 316 kvadratmeter og ligger på en grund, der strækker sig over 1.600 kvadratmeter. Samtidig har huset to små spir på taget, hvilket får Mascha Vang til at referere Pippi Langstrømpe, da huset - ifølge hende - har ‘Villa Villekulla-finurlighed’. Samtidig indeholder grunden et stort magnolia-træ, en stor og en lille have med adgang til en å, hvor der kan ligge en lille jolle.

Det nye hjem er også i gå afstand til den skole, hvor Hollie Nolia formentlig skal gå. Udover datteren flytter Mascha Vang også sammen med de to børn, som 42-årige Troels Krohn Dehli har fra et tidligere forhold.

På sin blog afslører Mascha Vang også, at hun allerede er blevet taget rigtig godt imod af både naboer samt Troels venner i området og at byens borgmester også har sendt en velkomsthilsen.

- Selv Koldings Borgmester har skrevet en sød mail, efter han har læst om mine flyttetanker i pressen, at han byder os pænt velkommen og tilbyder rundvisning i byen, hvis vi vælger at flytte dertil. Og det gør vi jo så, lyder det fra en lykkelig Mascha Vang.

 

Dagens Gossip