Annette Heick afslører: "Jeg havde en anden"

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Annette fortæller om en hård periode i ægteskabet med Jesper Vollmer.

Det er en kunst at holde et parforhold over lang tid. Som årene går kan der opstå mange ting, som gør det svært at holde et parforhold sundt. Man er måske kørt død i det hele efter flere år med børn, den samme hverdagsrutine og sådanne ting.

Sygdom kan også få stor indflydelse på et parforhold, for hvad gør man, hvis ens partner pludseligt bliver syg. Må man føle sig svigtet, hvis man er rask, mens ens partner er alvorligt syg?

Læs også

Annette Heick fejrer Jesper: Deler dejligt morgenbillede

Det spørgsmål har fyldt for Annette Heick, efter hendes mand, Jesper Volmer, var ude for en badeulykke i Thailand i 2015, hvor han fik knust en nakkehvirvel og nær havde mistet livet. Trods den alvorlige ulykke lever Jesper stadig i dag, men tiden efter ulykken var hård.

Efter ulykken var Jesper nemlig delvist lammet og kæmpede for at genvinde noget af førligheden. Det lange sygdomsforløb bragte deres parforhold helt ud på kanten, fortæller den populære tv-vært i et interview med ALT for damerne.

”Det er ikke kun hårdt for den, der er syg. Det er også hårdt for de pårørende, når der er en i familien, der bliver ramt af ulykke eller sygdom. Men det taler man bare ikke så meget om,” siger Annette Heick til ugebladet og fortsætter:

"Folk, der ser det udefra – og som ikke selv har prøvet at stå i situationen – har tit alle mulige holdninger til, hvordan man skal være som pårørende.”

Annette følte sig som en “røvirriterende kone”, som stod for alt det praktiske med hensyn til at betale regninger, lave mad og alle disse ting. I sin selvbiografi "Datteren" skriver Annette, at hun en dag midt i al vreden og afmagten mødte en anden mand, der så hende i øjnene og spurgte, hvordan hun egentlig havde det.

For første gang i lang, lang tid blev hun set. Set som andet end hjemmesygeplejerske og forsørger. Hun blev set som en kvinde, der havde brug for omsorg.

I en kortere periode tillod hun sig at lade sig rive med og mærkede for første gang i flere år nogle små glimt af lys og lykke i livet. Annette også til den tanke, at livet også kunne være noget helt andet end det, hun stod midt i.

Selvom hun samtidig godt vidste, at hun var helt galt på den. Forholdet nåede da heller aldrig for alvor at udvikle sig, for den mand, hun havde mødt, stoppede det.

”Jesper spurgte mig et års tid efter. Og jeg har det sådan her: Du må bare ikke lyve, det nytter ikke noget. Når du bliver spurgt, om du har gang i noget – og du har eller har haft det – så er du nødt til at svare ja.”

Parret fandt ud af tingene, og er heldigvis stadig sammen i dag.

Læs også

Rusland melder om første civile dødsfald

 

Dagens Gossip