Ariana Grande besøgte sårede fans: - Hun er en engel

webmaster

372 uger siden

|

03/06/2017
Gossip
Foto: Ariana Grande / Twitter
Foto: Ariana Grande / Twitter
Den populære skuespiller og sangerinde Ariana Grande besøgte indlagte fans, som var blev såret under hendes koncert, da et terrorangreb ramte Manchester. Det var til stor glæde for både børn og forældre.

Dagens topnyheder

Efter terrorangrebet i Manchester den 22. maj, hvor 22 mennesker blev dræbt til en koncert med Ariana Grande, har den populære skuespiller og sangerinde været i dyb sorg, har hun fortalt til sine fans via sin Instagram-konto.

Nu er den 23-årige stjerne dog vendt tilbage til byen, hvor det hele skete, og her har hun brugt tiden på at besøge nogle af de sårede på Royal Manchester Childrens’s Hospital.

Det skriver BBC.

Peter Mann, hvis datter Jaden er indlagt med skader efter terrorangrebet, sagde ifølge BBC:

– Alt det, som alle de fantastiske mennesker har gjort i denne by i løbet af ugen, betyder alt for os.

Superstjernen, som mange unge især kender fra rollen som Cat Valentine i tv-serierne Victorious og Sam & Cat på Nickelodeon, besøgte også Jaden, der er indlagt, og Peter Mann var var selv ved at knibe en tåre over mødet.

– Jeg har aldrig set Jaden mere lykkelig. Hun var så glad, at jeg selv kunne begynde at græde.

Jaden har set delt billeder på Twitter, hvor Ariana Grande besøger hende.

Den otteårige Lily Harrison er en af de yngste blandt de sårede. Hun var i den syvende himmel, da hun fik besøg af sit store idol, forklarer hendes mor Lauren Thorpe på Twitter:

– Det var fantastisk at få besøg af Ariana Grade. Lige det, som alle børnene (og forældrene) manglede. Hun er absolut en engel, skriver moren i sit indlæg. 

Efter terrorangrebet skrev Ariana Grande ud til sine fans, at musikken fortsat skal være et samlingspunkt. 

– Musik skal hjælpe os, skabe fællesskab og gøre os lykkeligere. Og det skal det fortsat være.

Søndag er der planlagt en støttekoncert for ofrene, og den har fået navnet One Love Manchester. Her vil også Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That og Miley Cyrus optræde for at mindes ofrene.