Bagedyst-stjerne afslører: Nu er det slut

Tilbage i 2017 deltog Rosa Kildahl i DR-hittet 'Den store bagedyst'. Her vandt hun lynhurtigt danskernes hjerter med sit store smil og muntre humør. Her ses hun med de andre deltagere i sæson 6. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

I august valgte Rosa Kildahl at sige stop.

I 2017 deltog Rosa Kildahl i DR-hittet 'Den store bagedyst'. Selvom hun ikke vandt, så ramte hun mange danskernes hjerter med sit store smil og muntre humør.

Læs også

Bog & idé skipper gavepapiret: Det her bliver dine julegaver pakket ind i

Hun formåede at bage sig hele vejen til semifinalen i den populære bagekonkurrence - og tv-programmet viste sig blot at være starten på et helt nyt kapitel. Rosa tog nemlig danskerne med storm og blev særdeles populær. 

Siden har hun derfor blandt andet deltaget i 'Vild med dans' og er sprunget ud som YouTuber - alt sammen sideløbende med, at hun også har haft sin egen virksomhed H2O Branding. 

Netop denne virksomhed tog Rosa afsked med i august. Beslutningen delte hun på sin Instagram, og det var tydeligt, at det ikke havde været en nem én af slagsen.

Foto: PR - Rosaudenfilter.dk.

"Ved ikke om jeg skal grine eller græde. Jeg har solgt mit hjertebarn H2O Branding - den lækre vandflaske med silketryk.
Siden 2008 har mit hovedfokus lagt i firmaet, så det bliver en kæmpe omstilling, at slippe ansvaret," lød det blandt andet fra Rosa, da hun annoncerede, at det nu var slut med virksomheden.

En travl kvinde

I samme ombæring fortalte Rosa, at hun dog ville forblive selvstændig og havde mange planer for fremtiden. Blandt andet skulle den ekstra tid bruges på hendes foredrag, og Rosa havde også store planer om at bruge mere tid på hendes YouTube-kanal. Men faktisk har hun slet ikke haft tid. 

Det fortæller hun til BILLED-BLADET

Det viser sig, at Rosa næsten har fået mere travlt, end hun havde før. 

"Jeg har solgt mit firma, men jeg har stadig travlt. Det er lige som om, at det kan mærkes nu: 'Nå men så har hun god tid til at holde foredrag.' Så jeg har travlt med at holde foredrag og events," fortæller Rosa til bladet.

Læs også

Mette Blomsterberg skal skilles: “Det er ulykkeligt”