Mette Blomsterberg skal skilles: “Det er ulykkeligt”

Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix

“Henrik og jeg har valgt at gå hver til sit," fortæller Mette Blomsterberg.

Konditor, forfatter og tidligere Bagedyst-dommer Mette Blomsterberg skal skilles. 29 års ægteskab med Henrik Blomsterberg er forbi.

Læs også

Hundredvis af danskere fusker: Bliver opdaget i lufthavnen

Det fortæller hun i et opslag på Facebook.

“Henrik og jeg har valgt at gå hver til sit efter mange, mange gode år sammen. Det er ulykkeligt for os begge to - en virkelighed som gør ondt. Det er en svær tid, specielt for vores piger,” skriver Mette Blomsterberg.

Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix

Parret har pigerne Laura, 21, og Maja, 18, som er meget berørte af, at deres forældre har besluttet sig for at gå hver til sit. Derfor beder Mette Blomsterberg “pressen om at respektere, at vi som familie får den nødvendige ro til at finde os selv.”

29 års ægteskab har ikke altid været let. Det fortalte Mette Blomsterberg ærligt om i et interview med Hendes Verden i 2019, hvor hun afslørede, at de tidligere har været tæt på at blive skilt.

"Vi har prøvet at have det ad helvedes til og troet, at vi skulle skilles i en periode, da vi havde kendt hinanden i nogle år og havde små børn. Men vi fandt tilbage til hinanden, og i dag har vi accepteret, at toget ikke altid kører på skinner," sagde hun dengang.

I opslaget på Facebook slutter Mette Blomsterberg af med at understrege, at det tidligere par ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

Læs også

Efter sviner på åben gade kommer Peter Ingemann nu med opråb: “Tænk jer om”