Bekræfter: Dansk TV-kendis skal til Ukraine og hjælpe

Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Én af Danmarks mest omdiskuterede tv-personligheder giver nu folk ny grund til at tale om hende.

Linse Kessler er, udover at være kendt som bokseren Mikkel Kesslers storesøster og som tidligere indehaver af Skandinaviens største bryster, også kendt fra TV hvor hun især har gjort sig bemærket i TV3-programmet 'Familien fra Bryggen'.

I dette program har man de sidste mange år kunne følge hendes arbejde som forretningskvinde, sanger, model, forfatter og foredragsholder, og danskerne har blandt andet opdaget, at den hårdkogte Bryggen-tøs med en kriminel fortid har et gigantisk dyrehjerte.

Læs også

Medie: "Mette Frederiksen er iklædt sort tøj og frossen flæskesteg"

Linse er blandt andet kendt for at stå bag webshoppen 'All dogs are angels', som donerer alt sit overskud til forskellige dyreværnsorganisationer, men nu har hende og veninden Sofie Sønderup taget en beslutning om at hjælpe dyr på en helt ny måde, som i værste fald kan ende med at koste makkerparret livet. 

Over for Ekstra Bladet bekræfter Sønderup nemlig, at hende og Linse har tænkt sig at tage til Ukraine for at hjælpe til på dyreshelters og i forladte zoologiske haver. 

Makkerparret har stået bag en indsamling, hvor de har samlet ind til dyrefoder og andet, som dyrene i Ukraine kan have brug for. 

Det har de tænkt sig at køre til Ukraine med og selv levere til dem, som har brug for det. 

"Volkswagen Amager har sponsoreret en stor bil, som vi kører derned i og hjem igen, der har plads til rigtig meget. Nu skal vi have modtaget det hele, og lige så snart at der er pakket, så er det bare asti afsted [...]," har Sønderup udtalt. 

Hun understreger samtidig, at hun kun kan udtale sig på sine egne vegne. Linse har ikke kommenteret på turen.

Sønderup forklarer, at de to slet ikke er i tvivl om, at det ikke er ufarligt at tage til Ukraine, og at det ultimativt kan koste dem begge livet.

Derfor har de blandt andet også valgt at tage en kvindelig soldat med i bilen, da hun ved, hvordan man befærder sig i en krigszone, ligesom de har "nogle kontaktspersoner [...], som vil følge med hele tiden" og advare dem, hvis det bliver for farligt. 

Derudover er planen, at de overnatter i Polen og kun er i Ukraine om dagen, når de skal køre rundt fra shelter til shelter eller zoologisk have til zoologisk have og hjælpe med det, de kan. 

Hvornår de to helt præcis tager afsted, hvor de helt præcist skal hen, og hvor længe de skal være væk er efter anbefaling fra "efterretningstjenesten" en hemmelighed for offentligheden.

Læs også

Fik afsløret kønnet på sit kommende barn: Nu er hans reaktion gået verden rundt

 

 

 

 

Dagens Gossip