Bendtner blandt fangede danskere i Dubai

Foto: Shutterstock.com

Efter Danmark har lukket for flyvninger fra Dubai er flere danskere blevet fanget i landet i Mellemøsten. Iblandt disse danskere er Nicklas Bendtner, der på Instagram fortæller om sin situation.

Mette Frederiksen har tidligere været ude og kritisere danskernes rejselyst og besøg i Dubai. Kritikken har lydt fra flere steder, særligt efter det blev kendt, at flere vendte hjem med en positiv coronatest.

Efter det gik op for regeringen, at Dubais testhåndtering ikke har været til UG kryds og slange, har regeringen valgt at indstille flyvninger fra Dubai. Det har fanget bl.a. Nicklas Bendtner.

Lørdag eftermiddag delte han en story på Instagram.

"Kære alle. Jeg rejste til Dubai den 4. januar, da landet var i orange. Under min arbejdsrelaterede tur er verden endnu engang vendt på hovedet, og vi er igen i rød," skriver Bendtner i sit opslag, der dog ikke nævner noget om, hvad arbejdet har bestået af.

"Vi gør alt, vi kan for at komme hjem og har prøvet at finde en ansvarlig løsning i noget tid efterhånden og respekterer og forstår alle de regler, der er udstukket fra Udenrigsministeriet," skriver Bendtner videre i sit indlæg. Har henviser han til, at der er indført indrejseforbud i Danmark, hvis man kommer fra Dubai.

Her er Bendtners opdatering. Foto: Instagram

Kritik af Dubai-rejser

Om Bendter vil blive udsat for samme omfattende kritik som Mikkel Kessler blev udsat for i forbindelse med sin rejse til ørkenstaten, er endnu uvist. en ting er dog sikkert, og det er, at de fleste danskere ikke forstår, hvorfor særligt sportsfolk og influencere har travlt med at rejse til Dubai i 'arbejdssammenhæng'.

Hvad er der i Dubai, der gør det vigtigt at arbejde derfra?

Onde tunger og også Statsministeren påstår, at disse rejsende ikke har nødvendige ophold i Dubai, men i stedet vælger at være ligeglade med restriktionerne i Danmark og nyde deres muligheder med drinks i hånden, sol og badevand.

Der er dog ingen, der ved, om Nicklas Bendte rent faktisk var til prøvetræning i en klub fra Dubai.

Læs også

Efter skærpede rejsevejledninger: Nu reagerer Lea Hvidt Kessler på shitstorm

 

 

 

 

Dagens Gossip