Bendtner og Philine går fra hinanden: Jeg fatter det slet ikke

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker også i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery+. Foto: Per Arnesen.

I det nye afsnit af Bendtner & Philine går bølgerne højt og parret ender med at gå fra hinanden. De to kendisser tackler og ser på bruddet på to forskellige måder.

Indtil videre har kendisforholdet mellem Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff måske været turbulent, men det har aldrig gået så vidt, at de har haft behov for at gå hver til sit.

I det nye afsnit af hitserien Bendtner & Philine for seerne dog et sjældent indblik i et brud, som de fleste måske ikke have regnet med ville komme så tidligt.

Bendtner har nemlig besluttet på begges vegne, at der skal holdes en pause i forholdet. Ifølge den tidligere topfodboldspiller, så er der ikke helt samme mål og parret kan ikke få tingene til at fungere.

"Jeg er ærgerlig over situationen," fortæller Bendtner i videoen. "Hvis man ser at der er noget, der er usundt, kræver det nogen gange, at den ene part er stærkere end den anden og tager en beslutning for dem begge, som kan være positiv på den lange bane," forklarer Bendtner.

Den såkaldte ferie fra hinanden, som Bendtner selv opfatter situationen, den er ikke helt forstået af Philine. Grådkvalt prøver hun at forstå, hvad situationen betyder for hende. "Fem dage som single," udbryder hun i videoen med tårerne ud af øjnene. "Jeg er ikke en pige, man går på pause med," siger hun i klippet.

Du kan selv se klippet ovenfor. Afsnittet om Bendtner og Philine bliver sendt i aften.

Læs også

Mette Frederiksen teaser for genåbning

 

 

 

Dagens Gossip