Bendtner raser over Philines billeder med kendis

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Eksparret Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner kunne blive uvenner over mange ting. Blandt andet blev den tidligere fodboldspiller rasende over Philines billeder med Justin Bieber

Det er de færreste, der ikke ville være ellevilde over at være til samme fest som megastjernen Justin Bieber. Selvom Philine selv er en kendt personlighed, var hun alligevel oppe at køre over at være til fest med popstjernen.

Læs også

Ambulanceredderen Nina har fået nok: Folk filmede mand med hjertestop

Det var dog ikke alle, der var lige så meget oppe at køre over det. Hendes daværende kæreste, Nicklas Bendtner, var nemlig ikke helt så glad for mødet, skriver SE og HØR

"I New York var jeg til fest med Justin Bieber og Hailey, Meek Mill og sådan nogle, som jeg har billeder med," fortæller Philine i det seneste afsnit af tv-programmet 'Bendtner og Philine'. 

Til trods for, at Philine tydeligvis er begejstret for, at hun har været til fest med internationale stjerner som Justin og Hailey Bieber samt rapstjernen Meek Mill, er der ingen, der nogensinde har fået billederne at se. 

At der er ingen, der har fået lov til at se billederne fra festen i New York, er der en helt særlig årsag til. I programmet på discovery+ afslører modellen nemlig, at ekskæresten Nicklas Bendtner bestemt ikke var glad for at det. 

"Fordi Nicklas blev sur. En ting er, hvad han selv skal indse, men en anden ting er, at han finder det ydmygende," siger Philine. 

Det er dog ikke længere noget, som hun skal bekymre sig om, da hende og Nicklas Bendtner ikke længere danner par. 

Tilsyneladende er det noget, hun værdsætter, da hun med egne ord slipper for en masse negativitet og dårlig stemning.

Læs også

Deler nye detaljer om Eriksens kollaps: Du kan se, at personen er død

"Det bliver virkelig befriende for mig, at der ikke er nogen, der er sure eller kede af det. Jeg føler mig som et ordentligt menneske, mens jeg gør tingene," lyder det fra den 28-årige model og influencer. 

 

Dagens Gossip