Deler nye detaljer om Eriksens kollaps: Du kan se, at personen er død

Foto: Christian Eriksen

Christian Eriksens holdkammerat på landsholdet fortæller nye detaljer om den forfærdelige situation, hvor Eriksen kollapsede i Parken.

Det nærmer sig snart to måneder siden, at Christian Eriksen på tragisk vis kollapsede under Danmarks første slutrunde kamp ved EM 2020.

Kort før pausen var Christian Eriksen trukket ud i venstre side af banen, hvor han modtog et indkast fra Joakim Mähle. Kort efter faldt Eriksen sammen.

Læs også

5-årig dreng lavede i bukserne: Lærerens ulækre straf fik hende dømt

Det viste sig hurtigt at være meget alvorligt, og i løbet af de sidste måneder har hele verden kunne læse mange beretninger om de rystende minutter, hvor Christian Eriksen lå livløs på banen i Parken.

Nu snart to måneder siden, uddyber landsholdets angriber, Martin Braithwaite sine kommentarer omkring det han oplevede på banen.

“Der er et øjeblik, hvor jeg kigger på ham ... og han var væk. Når du kigger på en krop, og du kan se, at personen er død, så er du ikke i tvivl. Du ved det med det samme. Det var det, jeg så,” fortæller Martin Braithwaite til mediet fodboldmediet 443

Derudover uddyber Martin Braithwaite, at det er et af de mest forfærdelige øjeblikke, han nogensinde har oplevet i sit liv.

Du kan høre mere om Martin Braithwaites syn på episoden i videoen ovenover.

Læs også

Philine skifter Bendtner ud: Scorer ny fodboldspiller

 

 

Dagens Gossip