Blev nødt til at stoppe optagelser: Line Hoffmeyer brød grædende sammen

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

"Jeg begyndte at græde. Faktisk ret voldsomt. Vi måtte stoppe og holde pause,” fortæller Line Hoffmeyer ærligt

Tidligere på året fortalte Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, at parret skal skilles. Kort før deres to års bryllupsdag valgte de to at gå hver til sit.

Læs også

Michéle Bellaiche og Peter Ingemann afslører nyhed

Både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer har fortalt om bruddet i offentligheden, og de har lagt vægt på, at de er blevet skilt som gode venner. På Instagram har Line Hoffmeyers mange følgere også kunne se, hvordan eksmanden hjælper til med indretningen i Line Hoffmeyers nye lejlighed, og det tidligere par hygger sig fortsat i hinandens selskab.

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Derfor kom det også bag på Line Hoffmeyer, hvor påvirket hun blev, da hun mandag deltog i podcasten '112 for knuste hjerter'. Det fortæller hun i en story på Instagram.

I podcasten har radioværten Maria Jencel forskellige gæster på besøg, som fortæller om deres personlige oplevelser med kærlighed, der er gået i stykker.

Mandag var Line Hoffmeyer gæst, og i en story på Instagram fortæller hun, at det var en anderledes oplevelse end forventet.

“Det troede jeg, at jeg kunne klare helt fint. Men det kunne jeg ikke. Jeg begyndte at græde. Faktisk ret voldsomt. Vi måtte stoppe og holde pause,” fortæller Line Hoffmeyer ærligt og tilføjer, at det ikke var en dårlig oplevelse at deltage i podcasten.

“Selvom jeg blev ked af det undervejs, betyder det ikke, at det var en dårlig oplevelse at medvirke. Det var tværtimod en rigtig fin oplevelse,” skriver Line Hoffmeyer. 

Podcasten '112 for knuste hjerter' med Line Hoffmeyer som gæst udkommer i næste uge.

Læs også

Fans chokerede over Tom Cruises ansigt

 

 

 

Dagens Gossip