Blind, autistisk mand vinder America's Got Talent

Han blev født blind. Som femårig blev Kodi Lee diagnostificeret som autist. I denne uge vandt han America's Got Talent.

Det kan ikke skrives bedre på film. Den bline og autistiske Kodi Lee trodsede alle odds og vandt den stort anlagte America's Got Talent-konkurrence. 

I onsdags troppede finalefeltet på ti unikke talenter op i håbet om at vinde publikums gunst og løbe med sejren og den store pengepræmie. 

Det kom dog ikke som nogen stor overraskelse, da den blinde sanger og pianist i lang tid havde ligget som bookmakernes og seernes favorit. Han endte også med at tage den store præmie på en million dollars med hjem. 

Præmien i sig selv er stor og livsændrende, men America's Got Talent har det også med at katapultere talenterne til stjernestatus, så der venter Kodi Lee en spændende tid, hvor han kan vælge og vrage mellem tilbud fra hele landet. 

Golden Buzzer: Kodi Lee Wows You With A Historical Music Moment! - America's Got Talent 2019

Kodi Lee var en af de kunstnere, der fik en såkaldt Golden Buzzer. Det kan du se i videoen ovenover.

Det danske show 'Danmark har Talent' er bygget på samme format som America's Got Talent. I Danmark kan man ikke rigtig sige, at nogen af de tidligere vindere har skabt nogen større karriere. Kan du huske nogen af de danske vindere?

Læs også

Vanvidskørsel: Fire frakendt kørekort efter gaderæs

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip