Bodil Jørgensen erkender: “Jeg tror ikke, det er alle, der synes, det er sjovt”

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix.

Den populære skuespiller indrømmer, at der er delte meninger.

I sidste uge havde anden sæson af TV 2 ZULUs komedieserie 'Minkavlerne' premiere.

Læs også

Begrænset hele livet: Linse Kessler afslører kompleks

“Glæd dig til et nyt krøllet og småkriminelt eventyr, hvor minkavlerfamiliens skrantende økonomi bliver det mindste problem i denne sæson. Mens familien kæmper for at redde gården, vokser problemerne dem endnu en gang over hovedet, da en benprotese bobler op til overfladen og for alvor sætter gang i spekulationerne om et mord,” skriver TV 2 om den nye sæson i en pressemeddelelse.

Selvom serien har fået endnu en sæson, og den vandt en Zulu Award i 2020 for Årets Tv-serie, så erkender Bodil Jørgensen, der spiller rollen som kromutter Sonja, at serien ikke er for alle.

“Jeg tror ikke, det er alle, der synes, det er sjovt. Der er da sikkert nogle københavnere, der synes, det er dumt. Men det er fordi, de ikke har forstået det. Men humor er også en smagssag,” siger hun til Ekstra Bladet.

Nye karakterer i anden sæson

Minkavlerne II byder på velkendte ansigter som Ruben Søltoft, Kirsten Lehfeldt, Niels Hausgaard, Frank Hvam, Bodil Jørgensen, Anna Stokholm, Kasper Gross, Jonas Mogensen og Mick Øgendahl fra første sæson, hvor sidstnævnte også sætter sig i instruktørstolen i denne sæson.

Derudover er det store cast blevet udvidet med Mia Lyhne og Bjarne Henriksen, ligesom Lars Lilholt også er at finde på listen over medvirkende.

“Minkavlerne er en komedieserie med fokus på relationerne mellem beboerne på en fiktiv minkfarm og de øvrige indbyggere i en nordjysk landsby. Heldigvis er Gerda og Nillers gård stadig, som vi kender den fra første sæson, hvor familien kæmper for overlevelse. Forfatterne Kasper Gross og Jonas Mogensen har skrevet en fantastisk historie og sat vores kære karakterer under pres. Vi kan godt glæde os til et godt krimiplot, en masse absurde situationer og til at være i selskab med et helt forrygende karaktergalleri,” siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Læs også

Simon Kvamm overrasker: Deltager i tv-hit

 

 

 

Dagens Gossip