Simon Kvamm overrasker: Deltager i tv-hit

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Når programmet vender tilbage, er Simon Kvamm en af deltagerne.

Når det populære tv-hit Toppen af poppen vender tilbage efter sommerferien, så er Simon Kvamm en af deltagerne. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Læs også

TV 2 afslører deltager i populært program

Sidste år blev programmet sendt i en særlig 10 års jubilæumsudgave. Men når Toppen af poppen vender tilbage, så er det i sit oprindelige format.

Det fortæller Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør hos TV 2.

“Sidste år havde vi skiftende artister fra gang til gang, som alle havde været med før. Det fungerede godt, men vi glæder os også til at vende tilbage til den vanlige 'Toppen af Poppen'-stil, hvor vi har mulighed for at få mere dybde i portrætterne, når det er de samme syv deltagere, der er med i hele sæsonen,” forklarer hun til TV 2. 

En af deltagerne er musikeren Simon Kvamm, der har mange hits med i bagagen. Han har både været forsanger i bandet Nephew, en del af gruppen De eneste to sammen med Peter Sommer, og det seneste musikalske projekter er bandet Hugorm, hvor Simon Kvamm er forsanger.

Han ser frem til at blive en del af det populære TV 2-program.

“Jeg forestiller mig, at det bliver ligesom én lang familiefest med enormt mange musikalske indslag på enormt højt niveau,” fortæller han til Ekstra Bladet.

De skal også deltage

TV 2 har offentliggjort, at musikeren Malte Ebert, tidligere kendt som Gulddreng, og sangerinden Katinka også bliver en del af denne sæson af Toppen af poppen. 

Katinka Bjerregaard er forsanger og sangskriver i rockpopbandet, der bærer hendes fornavn, Katinka, der blandt andet har hittet med sangene ‘2000 meter i frit fald’ og ’Luftballoner’. 

I 2016 slog Malte Ebert igennem under navnet Gulddreng. Forklædt som karakteren Gulddreng formåede Malte Ebert at udgive syv singler i 2016, som alle endte som nummer et på den danske hitliste. 

Udover Simon Kvamm, Malte Ebert og Katinka deltager fire andre musikere, der offentliggøres løbende over de kommende uger. I år finder optagelserne sted på Mols i slutningen af april, og programmet bliver sendt på TV 2 PLAY og TV 2 til efteråret.

Læs også

TV 2 afslører deltager i Toppen af poppen

 

 

 

Dagens Gossip