Bohemian Rhapsody 2 på tale!

Hvis du ligesom resten af verden var stor fan af Bohemian Rhapsody, så kan du begynde at glæde dig over, at der er snak om en 2'er. Ifølge rygterne skulle den nye film begynde umiddelbart efter Live Aid-koncerten.

Mens Freddie Mercury har været død siden 1991, så blev han i den grad genoplivet, da Rami Malek påtog sig rollen som den kulørte Queen-forsanger i filmen Bohemian Rhapsody. En rolle han spillede så godt, at han for mindre end en måned siden vandt en Oscar-statuette, ligesom filmen i sig selv vandt hele fire ud af de fem nomineringer, den havde fået.

Filmen er en biopic, som viser en blanding af sandhed og fiktion omkring hvordan bandet Queen og ikke mindst Freddie Mercury fik sin storhedstid. Uden at afsløre for meget, så giver slutningen af filmen ikke anledning til, at der skulle komme en efterfølger, men det er måske alligevel på vej.

Rudi Dolezal der var instruktør på en stor del af Queens musikvideoer, udtalte til mediet Page Six, at bandets legendariske manager Jim Beach, som Freddie omdøber til Miami i filmen, skulle være meget interesseret i at lave en fortsættelse.

”Jeg er sikker på, at han planlægger en fortsættelse, som starter med Live Aid-koncerten,” fortæller Rudi Dolezal som tilføjer ”Det er noget der diskuteres stærkt i Queen-familien,”

Mediet Page Six fortæller dog, at hverken Queen eller deres stab har bekræftet Rudi Dolezals rygter.

Bohemian Rhapsody vandt næsten alt

Det lå næsten i kortene, at Rami Malek med hans fantastiske imitation af Freddie Mercury ville ende med at få en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. Det gjorde han som fortjent, at Queen-filmen endte med at hive hele fire ud af de fem Oscar-statuetter hjem, som de var nomineret til.

Foruden den bedste hovedrolle, vandt filmen også for bedste lyd, bedste filmklipning og bedste lyd-redigering. Til gengæld lykkedes det ikke Bohemian Rhapsody at vinde den måske mest prestigefyldte titel, nemlig kåringen af årets bedste film. Det blev i stedet filmen Green Book, som blandt andet har Viggo Mortensen i hovedrollen. Viggo Mortensen var blandt andet en af dem, som Rami Malek slog i titlen om at blive årets bedste mandlige skuespiller.

Hvis du endnu ikke har set Bohemian Rhapsody, eller måske blot er i tvivl om, hvor præcist de har ramt deres Live-Aid koncert til mindste detalje, så kan du se det lige her:

 

Eftersom filmen er en 'biopic' og ikke en decideret biografi, har folkene bag filmen tilladt sig at have noget kunstnerisk frihed. Derfor er det ikke alt i filmen, som er foregået som i virkeligheden. I denne artikel kan du se, hvad der er blevet pyntet på.

Læs også

Queen-medlem taler ud efter Bohemain Rhapsody: Det var ikke sådan det skete

 

Dagens Gossip