Britney Spears' far melder ud: Britney har demens

Foto: Shutterstock

Jamie Spears, der er far til Britney Spears, har offentliggjort en stor afsløring. Han indikerer nemlig, at Britney er umyndiggjort, fordi hun har demens.

I lang tid har fans af Britney Spears undret sig over, hvorfor hun er umyndiggjort. Det er nemlig aldrig noget, der er kommet et officielt svar på.

Læs også

Mand anholdt: Truede Mette Frederiksen

Ifølge en ny rapport er det popstjernens egen far, der tilbage i 2008 indikerede, at popstjernen er ramt af demens. Dette skulle han efter sigende have gjort i forbindelse med udfyldelsen af en række hospitalsdokumenter. 

Denne afsløring er blevet offentliggjort i forbindelse med en stor Britney Spears-dokumentar, der har fået navnet 'The Battle for Britney'. Dokumentaren er produceret af BBC, skriver The Sun, der også har bragt nyheden om afsløringen. 

"Der er kun to muligheder ved denne information," siger journalist Mobeen Azhar i den kommende dokumentarfilm fra BBC. 

Ifølge journalisten er der nemlig kun de to muligheder, at popstjernen faktisk lider af hjernesygdommen, eller at Jamie Spears har brugt det som undskyldning i et forsøg på at tage penge fra sin velhavende datter. 

Jamie Spears har nemlig været Britneys værge siden hendes umyndiggørelse i 2008. Det har betydet, at han har haft fuld kontrol over både hendes ejendomme, penge samt personlige frihed. Med andre ord, har han haft fuld kontrol over alle aspekter af datterens liv. 

Værgemålet blev aktuelt i januar 2008, hvor Britney Spears blev indlagt på et hospital i Los Angeles. Det skete efter, at hun havde en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til ekskæresten Kevin Federline. Det endte med, at hun låste dig inde på et badeværelse med sin yngste søn. 

Der har siden 2008 været stillet spørgsmålstegn ved umyndiggørelsen af popstjernen. Særligt i de seneste år har der været fokus på, hvilket har sat gang i den såkaldte 'FreeBritney'-bevægelse.

Læs også

Irina Olsen afslører: Det får jeg dårlig samvittighed af

Denne bevægelse har tidligere på året været skildret i dokumentaren 'Framing Britney Spears', der er produceret af New York Times, skriver SE og HØR.