Irina Olsen afslører: Det får jeg dårlig samvittighed af

Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at coronavirussen fik vendt op og ned på hverdagen i Danmark. Det samme oplevede kendisparret Irina Olsen, der danner par med DJ'en Faustix, da coronapandemien kom til landet.

Danmark oplever i øjeblikket en mindre genåbning af landet. Det betyder, at mange begynder at få mere og se til, men det er dog alligevel ikke alle, hvis verden er begyndt at dreje rundt igen, da den stadig står stille for en del.

Der er i hvert fald fortsat stillestand hos influencer og iværksætter Irina Olsens ægtemand Faustix, som har det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

Det skriver Kendte.dk. 

Læs også

Sikandar Siddique har stor bøn til danskerne

"Jeg har gang i rigitg mange ting arbejdsmæssigt, og Morten er i gang med vores have," kommer det fra Irina, som efterfølgende tilføjer: 

"Nogle gange har jeg tenderet til dårlig samvittighed, fordi jeg har så meget at se til, mens Morten ikke har det," siger Irina Olsen, som også var nomineret til Årets Par sammen med sin mand, da Zulu Awards rullede den røde løber ud torsdag aften. 

Irini Olsen har nemlig nok at se til i disse dage. Hun har lige fået et nyt studie, ligesom hun sideløbende har gang i flere projekter, hvorfor det altså er en anderledes hverdag for Irini, end det er for Faustix. 

Han plejede at have travlt med flere ting i efteråret, herunder at medvirke i "Vild med dans".

"Der er ikke nogle job lige nu, og derfor er jeg gået i gang med de huslige projekter. Vi har altid være gode til at deles om det, men jeg nyder det mere nu og prøver at hjælpe, hvor jeg kan," siger Faustix.

Faustix, som tidligere har hittet stort med sine numre "Come Closer" og "Revolution", som han sågar har lavet i samarbejde med Diplo, der er en verdenskendt DJ, har i stedet bevæget sig ud i det gode vejr. 

Han har nemlig fokuseret på at arbejde i haven, som han jo oplevede, at han havde god tid til. Det kommer naturligvis efter, at han ikke længere har muligheden for at rejse rundt og optræde, men det betyder såmænd ikke, at der ikke stadig bliver produceret musik - for det gør der. 

"Jeg laver en masse musik, og jeg har nærmest lavet musik til resten af året og er klar med første single til 2022, så jeg ligger ikke på den lade side musikalsk," kommer det fra Faustix.

Parret, som man kan lære at kende i programmet "The Olsens", har sammen en datter, Allessia, og de blev gift i 2019.

Læs også

Land i stor sorg: Dronningen er død

 

Dagens Gossip