Bro er gået konkurs

Foto: Pressefoto

Popmusikeren, der blandt andet er kendt for megahittet 'Sydpå', er gået konkurs.

Økonomisk set spiller det tilsyneladende ikke for popmusikeren Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Busk Andreasen. Han er nemlig blevet taget under personlig konkursbehandling.

Læs også

Har ventet i 14 år: Nu er Remees drøm gået i opfyldelse

Det fremgår af Statstidende.

Her kan man se, at den 26-årige musiker, som mange kender for megahittet 'Sydpå', er blevet begæret konkurs, efter en begæring, der er blevet modtaget den 3. november sidste år.

Bro har også selv udtalt sig om, at han er blevet taget under konkursbehandling. Det har han gjort på det sociale medie Instagram, hvor han også fortæller, hvad der er årsagen til, at han er under konkurs.

"Ekstra Bladet har en historie på vej om, at jeg er under konkursbegæring. Og ja, det kan jeg bekræfte," skriver han i en story på Instagram.

Han løfter også sløret for, at han har været hårdt ramt af coronapandemien, som har ført til nedlukninger og dermed også har forhindret ham og andre musikere i at optræde.

"Det har været en vanskelig tid under de omfattende coronanedlukninger for mange, og jeg er en af dem, der også er blevet ramt. For jeg har ikke kunnet gøre det, jeg elsker, nemlig at spille koncerter og optræde i næsten to år," lyder det fra ham.

Desuden fortæller han, at han har forsøgt at søge støtte fra staten, men at han er blevet afvist af Erhvervsstyrelsen flere gange.

"Støttemulighederne for os selvstændige musikere har været begrænsede, og jeg er blevet afvist flere gange af Erhvervsstyrelsen," skriver han.

Han forsøger dog at holde hovedet højt, og glæder sig over, at han nu igen har mulighed for at komme ud at optræde i det danske land.

Læs også

Herlufsholm-forældre raser mod Mette Frederiksen

"Det positive er, at jeg og alle mine kollegaer nu kan spille koncerter igen. Jeg nyder hvert minut, jeg optræder for jer alle sammen endnu mere, end jeg gjorde før. Jeg håber, at vi snart kan ses derude," skriver han til slut på Instagram.

 

Dagens Gossip