Bubber raser: Det giver ikke mening

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Tv-værten er uforstående.

I Danmarks første EM-kamp mod Finland kollapsede Christian Eriksen midt i kampen. I slutningen af første halvleg faldt han om med et hjertestop. Heldigvis lykkedes det læger at få liv i den danske landsholdsspiller igen.

Læs også

Medie erfarer: Nu er Christian Eriksen blevet opereret

Kampen blev genoptaget samme aften, og det endte med et nederlag til Danmark.

På et pressemøde søndag eftermiddag sagde den danske landstræner, at det ikke var den rette beslutning, at kampen mellem Danmark og Finland blev genoptaget. 

"Ærlig talt skulle vi ikke have været på banen igen for at spille kampen færdig. Jeg har i dag dårlig samvittighed over, vi var ude på banen igen. Men jeg kunne heller ikke overskue det hele," sagde en ærlig Kasper Hjulmand. 

Flere steder lød det, at det var det danske landshold, der selv ville spille kampen færdig. Men det har Kasper Hjulmand afvist.

Tirsdag understregede landstræneren, at Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) gav to muligheder: Spil kampen færdig lørdag aften eller genoptag den søndag klokken 12.

“Jeg var der. Det er indiskutabelt, at vi var under et pres og i et dilemma. Der var to muligheder. Og det er helt forkert at tro, at det var os, som ville spille videre som det første ønske. Og det, synes jeg, var forkert,” sagde Kasper Hjulmand.

Bubber raser

Kasper Hjulmand er ikke den eneste, der er utilfreds med UEFA. Det er tv-værten Bubber også.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

I B.T.s fodboldpodcast Fodbold EM giver han tydeligt udtryk for, at han synes, at det var forkert håndteret af Det Europæiske Fodboldforbund.

“At bede folk om at stille op. Det var rystende. Nogen får chokket med det samme, og det er en skide svær situation. Men det er simpelthen for koldt og kynisk,” lyder det fra tv-værten, der ikke har meget tilovers for UEFA.

“Outdatede folk, der sidder og er halvfede på kontoret, som aldrig har haft noget med fodbold at gøre. De vil ikke kunne sparke til en bold, om du gav dem så mange penge,” siger Bubber til B.T. 

Læs også

Mads Langer hylder landsholdet

 

 

 

 

Dagens Gossip