Mads Langer hylder landsholdet

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Efter den dramatiske hændelse i Parken har musikeren Mads Langer valgt at skrive en sang.

Siden lørdagens dramatiske begivenhed i Parken, hvor Christian Eriksen kollapsede på banen, er det strømmet ind med tanker og kærlighed til spilleren.  

Den danske landsholdsspiller fik et hjertestop, men heldigvis lykkedes det læger at få liv i Christian Eriksen igen.

Læs også

Medie erfarer: Nu er Christian Eriksen blevet opereret

Landsholdet har efterfølgende høstet stor ros overalt. Ikke mindst anføreren Simon Kjær. Han var blandt de første til at give Eriksen livreddende førstehjælp, da han fik et pludseligt hjertestop. 

Siger tak

Både fodboldfans i Parken og tv-seere var vidne til de voldsomme billeder, og det har påvirket mange - også musiken Mads Langer. Det fortæller han i en video., hvor han sender en hilsen til Christian Eriksen og til landsholdet.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Heri spiller han også sangen 'For Danmark, For livet’, som DBU har delt på sin Facebook-side. I videoen forklarer Mads Langer tankerne bag sangen.

“Kære Christian. Kære Christians familie. Kære Landshold. Jeg vil gerne sende jer en hilsen. Man kan skrive breve, man kan sende videoer, jeg vil gerne synge en sang for jer,” starter Mads Langer og fortsætter:

“Jeg har skrevet en sang til jer, og jeg vil godt benytte lejligheden til at sige, hvor meget jeg har været påvirket af det, der skete under kampen. Det tror jeg, vi er et helt land, der har været,” siger Mads Langer.

Foto: Shutterstock

“Tak for jeres inspirerende måde at være på. Hvor var det fascinerende at se, hvordan I stod sammen, og i virkeligheden også gav os følelsen af at blive stærkere som folk. Det var voldsomt, og det var fantastisk, at det endte godt. Det er simpelthen så dejligt, at du har det godt, Christian,” slår Mads Langer fast.

Du kan lytte til sangen herunder:

Læs også

TV 2-kendis smittet med corona

 

 

 

 

Dagens Gossip