Caitlyn Jenner chokerer med uhyggelig selfie: Glem aldrig dette

Ane Sørensen

326 uger siden

|

21/03/2018
Gossip
Foto: Caitlyn Jenner
Foto: Caitlyn Jenner
Realitystjernen Caitlyn Jenner har delt et foto af sig selv på Instagram, hvor hun viser en alvorlig solskade på sin næse frem.

Dagens topnyheder

Realitystjerne og tidligere atlet Caitlyn Jenner har delt et billede på det sociale medie Instagram, som får hendes millioner af følgere til at gyse.

På billedet viser Caitlyn Jenner nemlig en alvorlig solskade på sin næse frem med en vigtig opfordring.

Det skriver Women’s Health Magazine.

- Jeg har for nylig fået fjernet en solskade fra min næse. Tag altid solcreme på, skriver Caitlyn Jenner til billedet.

Lægerne var ifølge Women’s Health Magazine nødt til at fjerne en betydelig mængde hud fra Caitlyn Jenners næsetip, så hendes næse er helt rød på billedet. 

Ifølge People var der tale om basalcellecarcinom, som er den hyppigste type hudkræft.

Caitlyn Jenner bor i Malibu i den solrige delstat Californien og har altid gjort det klart, at hun nyder udendørs aktiviteter som at være på stranden, vandre og andre aktiviteter.

Ellen Marmur, som er hudlæge hos Mount Sinai Medical Center, opfordrer til, at man tænker sig godt om, når man befinder sig i solen. Hun anbefaler eksempelvis at tage en bredskygget hat på, bruge solbriller og selvfølgelig en solcreme, der passer til din hudtype.

Ellen Marmur påpeger også, at det ikke er nok, at du bruger solcreme på stranden:

- Det er ikke nok kun at have solcreme på, når du er udenfor i længere tidsrum. Vi får så mange daglige UV-stråler, at vi slet ikke tænker over det, siger Ellen Marmur til Women’s Health Magazine.

Sofie Linde afslører: Sådan er Joakim som far