Camilla Framnes fra De unge mødre strålede som brud: Se hendes smukke kjole

Camilla og Kevin Framnes-Larsen.

Camilla Framnes fra tv-serien De unge mødre blev gift med sin Kevin i lørdags. Her kan du se det fine brudepar.

Camilla Framnes er måske en af de mest kendte deltagere i den populære tv-serie De unge mødre, og interessen om hendes bryllup med kæresten Kevin i weekenden har været overvældende. 

Den unge mor har nu delt et billede fra den store dag på Instagram, hvor hun takker for alle de mange lykønskninger, som parret har modtaget.

- Af hjerte tak alle sammen, for de utrolig mange lykønskninger på vore helt igennem fantastiske dag i lørdags, skriver hun i opslaget under det fine foto.

- Vi kunne ikke have drømt om en bedre dag. Deler en masse billeder med jer på bloggen, så snart vi modtager dem. Det var det perfekte bryllup, vi er nu blevet til Framnes-Larsen. Jeg føler mig som verdens heldigste kvinde, tilføjer den lykkelige realitystjerne.

Læs også

Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Se billedet af det nygifte brudeparr herunder.

 

Hverken Camilla Framnes eller Kevin kunne ikke holde følelserne tilbage under vielsen, og de måtte begge fælde et par tårer.

Se klippet fra det rørende øjeblik herunder.

Camilla Famnes bryllup

Kameraholdet fra ‘De unge mødre’ var til stede under vielsen, og fans af tv-serien kan få fornøjelsen af at komme helt tæt på brylluppet i den kommende sæson. 

 

Dagens Gossip